VIII Õllemoto 20 - 22 juuli 2007 Saaremaal
Moderaator: Moded
VIII Õllemoto 20 - 22 juuli 2007 Saaremaal
http://www.meiemaa.ee/index.php?content ... rtid=18373
ja ürituse enda leht
http://ollemoto.karlifoto.ee/
ahjaa... Väinaületuse saab teha lisaks 14.00 väljuvale tsiklite eripraamile ka jalamehena alternatiivsel reisijateveoliinil
http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... &kat=1&y=0
ja ürituse enda leht
http://ollemoto.karlifoto.ee/
ahjaa... Väinaületuse saab teha lisaks 14.00 väljuvale tsiklite eripraamile ka jalamehena alternatiivsel reisijateveoliinil

http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... &kat=1&y=0
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Reedel 20.07.2007 kell 11,45 Pärnu mnt. Statoili tankla kogunemine, väljasõit 11,55,32. Peaks jõudma ilusasti eripraami väljumise ajaks sadamasse.
Viimati muutis arx805, 18 Juul 2007, 11:54, muudetud 1 kord kokku.
Ei no... poisid, poisid...
Võtke nüüd ilusti kahte lehte. Muf tuleb kah. Ja hoidke alt! Ma ütlen...
Käituge viiskalt, ärge rüselege, kõnesid võite pidada järjekorras...
Laupäeval näeme, RAISK!
AGA! Kui laupäeval alles minek - Kes saab võtta telgi ja magamiskoti oma auto peale? Kui on muidugi autoga saatjaskonda... Käbi - vana peer - äkki?
Niu!
Võtke nüüd ilusti kahte lehte. Muf tuleb kah. Ja hoidke alt! Ma ütlen...

Käituge viiskalt, ärge rüselege, kõnesid võite pidada järjekorras...
Laupäeval näeme, RAISK!

AGA! Kui laupäeval alles minek - Kes saab võtta telgi ja magamiskoti oma auto peale? Kui on muidugi autoga saatjaskonda... Käbi - vana peer - äkki?
Niu!

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Pole küll teab mis üllatus, aga meeldetuletuseks siiski :
http://www.postimees.ee/180707/esileht/krimi/272902.php
Veidi liiklusinfot ka õllemototajatele :
Ranna maantee - neile, kes Orissaare poolt otse mööda Ranna maanteed piduplatsi plaanivad laekuda : 14km posti juurest paistab paremal tee ääres sisekurvis palkmaja. Selle palkmaja nuka tagant suubub maanteele külavahetee. Sealt väljasõitjad Orissaare poole praktiliselt ei näe, no vaateväli on ehk mõnikümmend meetrit. Nii et see kurv läbige Orissaare poolt tulnuna tasa ja ettevaatlikult. Juhusliku kõrvalteelt ettekeeramise oht on väga suur ja parata pole mitte midagi.
15 km postile järgnevas kurvis on vist mingil traktoril hüdrovoolik lõhkenud vms. Õlilaga oli üsna mehelt kuid siiski mitte katastroofiliselt palju. Peoplatsi poolt Orissaare poole sõites on nimetatud õline kurv kohe esimene peale Rannaküla majade vahelt välja sõitmist. Ja muidugi metsloomad. Värskeim kohtumine oli täna kl 14.15 kahe metskitsega/sokuga kes paar-kolmkümmend meetri kauguselt mu auto eest läbi lipsasid.
Meeldivat päralejõudmist!
http://www.postimees.ee/180707/esileht/krimi/272902.php
Veidi liiklusinfot ka õllemototajatele :
Ranna maantee - neile, kes Orissaare poolt otse mööda Ranna maanteed piduplatsi plaanivad laekuda : 14km posti juurest paistab paremal tee ääres sisekurvis palkmaja. Selle palkmaja nuka tagant suubub maanteele külavahetee. Sealt väljasõitjad Orissaare poole praktiliselt ei näe, no vaateväli on ehk mõnikümmend meetrit. Nii et see kurv läbige Orissaare poolt tulnuna tasa ja ettevaatlikult. Juhusliku kõrvalteelt ettekeeramise oht on väga suur ja parata pole mitte midagi.
15 km postile järgnevas kurvis on vist mingil traktoril hüdrovoolik lõhkenud vms. Õlilaga oli üsna mehelt kuid siiski mitte katastroofiliselt palju. Peoplatsi poolt Orissaare poole sõites on nimetatud õline kurv kohe esimene peale Rannaküla majade vahelt välja sõitmist. Ja muidugi metsloomad. Värskeim kohtumine oli täna kl 14.15 kahe metskitsega/sokuga kes paar-kolmkümmend meetri kauguselt mu auto eest läbi lipsasid.
Meeldivat päralejõudmist!
Suzuki GSX 750 Inazuma
Hmm...peaks siis õllemotole tuleku asemel hoopis käru vist autole taga ajama ja kuskil 12:30 virtsu poole sõitma hakkama 
Kuna minu arust ei oska enamus inimesi isegi linnakiirusel alates 10 liikmelisest grupist sõita, rääkimata siis trassikiirusel sõidust ja arx'i kutsele kohalevuravatest sadatest bikeritest rääkimata.
Väike soovitus kui tõesti on palju grupisõidu huvilisi siis lammutage seltskond max 10 liikmelisteks ja startige mõne minutiliste vahedega.
Ning ärge unustage, et paraadi saate igaljuhul kuresaarest -> Leisi, kui see on oluline.

Kuna minu arust ei oska enamus inimesi isegi linnakiirusel alates 10 liikmelisest grupist sõita, rääkimata siis trassikiirusel sõidust ja arx'i kutsele kohalevuravatest sadatest bikeritest rääkimata.
Väike soovitus kui tõesti on palju grupisõidu huvilisi siis lammutage seltskond max 10 liikmelisteks ja startige mõne minutiliste vahedega.
Ning ärge unustage, et paraadi saate igaljuhul kuresaarest -> Leisi, kui see on oluline.
Sa sõida Virtsu poole jah, ära seal gaasi maha lase, sild on valmis!Intruder kirjutas:Hmm...peaks siis õllemotole tuleku asemel hoopis käru vist autole taga ajama ja kuskil 12:30 virtsu poole sõitma hakkama
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Kontakt:
Jee paraadile saab, jumal kuidas mulle paraadid meeldivad (tsikli-, homo-, niisama, mis iganes paraadid).
Intruder sa ju moodustad oma suurusega juba ise praadi, sinust möödumine on nagu tõsisest haagisega rekkast möödumine
, et tule sa parem jah seekord haagisega autoga.

Hea, et meil Intruderi näol on tegemist tõelise paraadi-tsiklimehega. Vähemasti üks meist oskab sõita.
Taevaisa laena automaati ja padruneid.....aitäh-----aamen

Intruder sa ju moodustad oma suurusega juba ise praadi, sinust möödumine on nagu tõsisest haagisega rekkast möödumine

Hea, et meil Intruderi näol on tegemist tõelise paraadi-tsiklimehega. Vähemasti üks meist oskab sõita.

-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tänud ma natsa väss ja uimane - just 800 km setumaa olematid teid KTM iga tänarehvidega kahe enduroga võideldes seljataga.Pihelgas kirjutas:arx805 kirjutas:Reedel 20.07.2007 kell 11,45 Pärnu mnt. Statoili tankla kogunemine, väljasõit 11,55,32. Peaks jõudma ilusasti eripraami väljumise ajaks sadamasse.
Aga me siis Piloodiga antud kohas see kelaaaeg. NB stardime viitna kõrtsu jurest 10 30 ( esialgse plaani järgi ) neile kes l või i viru kandist tulevad ja ühineda tahavad
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Lahe, kui linnaisad vikerkaare paraadi ära ei keela, siis tulen sulle teeäärde lehvitamaarx805 kirjutas:Jee paraadile saab, jumal kuidas mulle paraadid meeldivad (tsikli-, homo-, niisama, mis iganes paraadid).![]()

Kurb, kui sul on jäänud ekslik arusaam - igastahes peale selle kavadist hooaja avamist tee mis tahad aga kolonnis sõitma eriti ei kipu.
Automaati pole aga võin sulle lastevibu laenata, koos noolega mis on 25 meetrise nööri küljes ?
Ürita lihtsalt heaga nõu anda, kohe saad vastu näppe - relax arx ei tule sinu paraadile ning proovin enne sind ka mitte startida, et sa ei peaks minust ülipikka möödasõitu tegema.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Intruder, kes siin kolonnis sõitmisest on rääkinud? Kas sa arvad, et Arx või Pikk ei suuda niipalju organiseerida ja vajavad hädasti kõigi isiklikest kogemustest tulenevaid nõuandeid.
Muide kevadisel paraadil ei tohiks nii kogenud ratturil üllatusena tulla, et seal osaleb väga palju algajaid, kes paraadilsõidust sittagi ei tea. Uhkem oleks mitte alla anda ja üritada edaspidi kohapeal rookidele tarkust jagada.
Muide kevadisel paraadil ei tohiks nii kogenud ratturil üllatusena tulla, et seal osaleb väga palju algajaid, kes paraadilsõidust sittagi ei tea. Uhkem oleks mitte alla anda ja üritada edaspidi kohapeal rookidele tarkust jagada.

Õllemotoparaadvormsisaaremaailmanabad!
Minu arust peax baigivendade paraad toimuma eraldi ja hoopis teistel kiirustel,nimelt mitte alla150 km/h,siis oleks peltvaatajatel vähe vaheldusrikkam ja palju huvitavam tead nöh tead 

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"
-
- Kontakt:
Tähh intruder, et sa MINU PRAADIL ei osale ja stardid ka hiljem. See möödasõit MINU PARAADIGA, sinust, võtaks tõesti meeletu aja
Tegelikkus on aga selline, et post sai üles pandud oma headele sõpradele, kellest mõni puhkusel, mõni juba saares ja kes loevad õhtuti lihtsalt teateid siit. Kes lisaks ühineda soovivad palun väga. Mingist paraadist ja paraadi korraldamisest juttu pole olnud.
Intruder sa teinekord korralda oma paraade ise. Lisaks kui sulle Intruder tundub et alaa 10-20 ratturit juba suudavad moodustada paraadi, siis võta edaspidi väiksem pudel ja pisemad lonksud.
Homo paraadile aga tule jah mulle lippu lehvitama, see oleks ilus, aitäh

Tegelikkus on aga selline, et post sai üles pandud oma headele sõpradele, kellest mõni puhkusel, mõni juba saares ja kes loevad õhtuti lihtsalt teateid siit. Kes lisaks ühineda soovivad palun väga. Mingist paraadist ja paraadi korraldamisest juttu pole olnud.
Intruder sa teinekord korralda oma paraade ise. Lisaks kui sulle Intruder tundub et alaa 10-20 ratturit juba suudavad moodustada paraadi, siis võta edaspidi väiksem pudel ja pisemad lonksud.
Homo paraadile aga tule jah mulle lippu lehvitama, see oleks ilus, aitäh

-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
bikedega laseme ikka sirgeid teid, huvitava marsuudi jaoks teised rattad garaazis.spinna kirjutas:Rakvere-Tallinn-Virtsu on üsna igav tee.417 kirjutas:Aga me siis Piloodiga antud kohas see kelaaaeg. NB stardime viitna kõrtsu jurest
Teil on ju palju põnevam marsruut ka : Rakvere-Tapa-Paide-Türi-Rapla-Märjamaa-Koluvere-Virtsu.
Niisama genereerin ideed.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Intruder kirjutas:Kuna minu arust ei oska enamus inimesi isegi linnakiirusel alates 10 liikmelisest grupist sõita, rääkimata siis trassikiirusel sõidust ja arx'i kutsele kohalevuravatest sadatest bikeritest rääkimata.
.
mnjah, korduvalt sõidetud gruppidena ja koos sadade baikeritega, mõnel on alguses erekas ja tekib vähe tõmblemist aga kui juba ära vajub siis kulgeb sujuvalt edasi...

Piloot teab, mis Piloot räägib...piloot kirjutas:Intruder kirjutas:Kuna minu arust ei oska enamus inimesi isegi linnakiirusel alates 10 liikmelisest grupist sõita, rääkimata siis trassikiirusel sõidust ja arx'i kutsele kohalevuravatest sadatest bikeritest rääkimata.
.
.. mõnel on alguses erekas ja tekib vähe tõmblemist

Aga kui te neegrid olete siin reas nüüd ära erekteerunud, siis - KES KAABAKATEST MU MAGAMISKOTI KAASA VÕTAB????
Nii.. vat siis... pange koerad kinni kui ma tulen... Karnevalil näeme, RAISK!

Issand kui nummid te olete!

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.