VIII Õllemoto 20 - 22 juuli 2007 Saaremaal

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

VIII Õllemoto 20 - 22 juuli 2007 Saaremaal

Lugemata postitus Postitas spinna »

http://www.meiemaa.ee/index.php?content ... rtid=18373

ja ürituse enda leht

http://ollemoto.karlifoto.ee/

ahjaa... Väinaületuse saab teha lisaks 14.00 väljuvale tsiklite eripraamile ka jalamehena alternatiivsel reisijateveoliinil :)

http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... &kat=1&y=0
Suzuki GSX 750 Inazuma

Tsjort

Lugemata postitus Postitas Tsjort »

Ühesõnaga oodatake 21. juuli rattureid ka samasse piirkonda ehk triigi sadamasse teetõket tegema pruutpaarile ETA 1530 :twisted: :twisted: :twisted:
Kasutaja avatar

Lang
Tsikkel: XV1700 RS WARRIOR

Lugemata postitus Postitas Lang »

palju sellele üritusele minejaid on?
Kas Tallinnast ka keegi läheb?

Ise veel mõtlen kas minna või mitte...
pole veel Õlletoobrit õnnestunud ise külastada :oops:
parem hilja kui mitte kunagi :lol:
SREU #0273
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Kui kõik õnnestub nii ajada, siis mina panen kas 20. juuli õhtul või 21. hommikul Saaremaa suunas. Juhul kui alles 21., siis lähen võibolla Hiiumaa kaudu... :wink:
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

alopex
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas alopex »

Viljandist stardime Statoili bensukast (bussijaama juurest) reede hommikul kella 9-9.30 vahel.
Siis hea rahulik astumine.

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

tsjort - mis kell ? paar kasti kärakat võiks välja ju pommida küll :P
(kas ETA 1530 on kella aeg, või paadi nuber)
Ning loomulikult tehke suur-suur paraad saaremaale sõiduks..Kogunege kõik hommikul varakult Tallinnas - lõpp seff on 40-50 rattaga kolonnis trassi sõita.

Tsjort

Lugemata postitus Postitas Tsjort »

ETA e. estiamated time of arrival ehk siis umbes kell pool neli jõuame!
:twisted:

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Mul plaan koos kahe sõbraga minna. Ei taha miskit kolonni moodustada, sest üks mees on alles teist nädalat sangas ja võb talle ebatavaliselt raskeks osutuda. Küll Saarel saab paraaditseda jne:)

Aga kui mu ketihammakad neljapäev ei saabu... :evil:

davidsoniharald@juba mõtetes Saarel enduurotamas 8)

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

Plaan hakata Tallinnast minema reedel kuskil kella poole kaheteistkümmne paiku pirita kandist,esialgu oleme kolmekesi,vb tuleb minemise ajaks ajaks mõni juurde.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

tõenäoliselt on minek reede õhtul
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Reedel 20.07.2007 kell 11,45 Pärnu mnt. Statoili tankla kogunemine, väljasõit 11,55,32. Peaks jõudma ilusasti eripraami väljumise ajaks sadamasse.
Viimati muutis arx805, 18 Juul 2007, 11:54, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Ei no... poisid, poisid...
Võtke nüüd ilusti kahte lehte. Muf tuleb kah. Ja hoidke alt! Ma ütlen... 8)
Käituge viiskalt, ärge rüselege, kõnesid võite pidada järjekorras...

Laupäeval näeme, RAISK! :twisted:

AGA! Kui laupäeval alles minek - Kes saab võtta telgi ja magamiskoti oma auto peale? Kui on muidugi autoga saatjaskonda... Käbi - vana peer - äkki?
Niu! :?
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Pole küll teab mis üllatus, aga meeldetuletuseks siiski :

http://www.postimees.ee/180707/esileht/krimi/272902.php

Veidi liiklusinfot ka õllemototajatele :

Ranna maantee - neile, kes Orissaare poolt otse mööda Ranna maanteed piduplatsi plaanivad laekuda : 14km posti juurest paistab paremal tee ääres sisekurvis palkmaja. Selle palkmaja nuka tagant suubub maanteele külavahetee. Sealt väljasõitjad Orissaare poole praktiliselt ei näe, no vaateväli on ehk mõnikümmend meetrit. Nii et see kurv läbige Orissaare poolt tulnuna tasa ja ettevaatlikult. Juhusliku kõrvalteelt ettekeeramise oht on väga suur ja parata pole mitte midagi.
15 km postile järgnevas kurvis on vist mingil traktoril hüdrovoolik lõhkenud vms. Õlilaga oli üsna mehelt kuid siiski mitte katastroofiliselt palju. Peoplatsi poolt Orissaare poole sõites on nimetatud õline kurv kohe esimene peale Rannaküla majade vahelt välja sõitmist. Ja muidugi metsloomad. Värskeim kohtumine oli täna kl 14.15 kahe metskitsega/sokuga kes paar-kolmkümmend meetri kauguselt mu auto eest läbi lipsasid.
Meeldivat päralejõudmist!
Suzuki GSX 750 Inazuma

Intruder

Hmm...peaks siis õllemotole tuleku asemel hoopis käru vist autole taga ajama ja kuskil 12:30 virtsu poole sõitma hakkama :P
Kuna minu arust ei oska enamus inimesi isegi linnakiirusel alates 10 liikmelisest grupist sõita, rääkimata siis trassikiirusel sõidust ja arx'i kutsele kohalevuravatest sadatest bikeritest rääkimata.

Väike soovitus kui tõesti on palju grupisõidu huvilisi siis lammutage seltskond max 10 liikmelisteks ja startige mõne minutiliste vahedega.

Ning ärge unustage, et paraadi saate igaljuhul kuresaarest -> Leisi, kui see on oluline.
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Intruder kirjutas:
Hmm...peaks siis õllemotole tuleku asemel hoopis käru vist autole taga ajama ja kuskil 12:30 virtsu poole sõitma hakkama :P
Kuna minu arust ei oska enamus inimesi isegi linnakiirusel alates 10 liikmelisest grupist sõita, rääkimata siis trassikiirusel sõidust ja arx'i kutsele kohalevuravatest sadatest bikeritest rääkimata.

Väike soovitus kui tõesti on palju grupisõidu huvilisi siis lammutage seltskond max 10 liikmelisteks ja startige mõne minutiliste vahedega.

Ning ärge unustage, et paraadi saate igaljuhul kuresaarest -> Leisi, kui see on oluline.
Sa sõida Virtsu poole jah, ära seal gaasi maha lase, sild on valmis!
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

arx805
Kontakt:

Jee paraadile saab, jumal kuidas mulle paraadid meeldivad (tsikli-, homo-, niisama, mis iganes paraadid). (moon)

Intruder sa ju moodustad oma suurusega juba ise praadi, sinust möödumine on nagu tõsisest haagisega rekkast möödumine 8), et tule sa parem jah seekord haagisega autoga.
(help)
Hea, et meil Intruderi näol on tegemist tõelise paraadi-tsiklimehega. Vähemasti üks meist oskab sõita.

Taevaisa laena automaati ja padruneid.....aitäh-----aamen (w)
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

miskell Tallinn stardib ja kust eripraamile
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

arx805 kirjutas:
Reedel 20.07.2007 kell 11,45 Pärnu mnt. Statoili tankla kogunemine, väljasõit 11,55,32. Peaks jõudma ilusasti eripraami väljumise ajaks sadamasse.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Pihelgas kirjutas:
arx805 kirjutas:
tänud ma natsa väss ja uimane - just 800 km setumaa olematid teid KTM iga tänarehvidega kahe enduroga võideldes seljataga.

Aga me siis Piloodiga antud kohas see kelaaaeg. NB stardime viitna kõrtsu jurest 10 30 ( esialgse plaani järgi ) neile kes l või i viru kandist tulevad ja ühineda tahavad

Intruder

arx805 kirjutas:
Jee paraadile saab, jumal kuidas mulle paraadid meeldivad (tsikli-, homo-, niisama, mis iganes paraadid). (moon)
(help)
Hea, et meil Intruderi näol on tegemist tõelise paraadi-tsiklimehega. Vähemasti üks meist oskab sõita.

Taevaisa laena automaati ja padruneid.....aitäh-----aamen (w)
Lahe, kui linnaisad vikerkaare paraadi ära ei keela, siis tulen sulle teeäärde lehvitama :lol:
Kurb, kui sul on jäänud ekslik arusaam - igastahes peale selle kavadist hooaja avamist tee mis tahad aga kolonnis sõitma eriti ei kipu.
Automaati pole aga võin sulle lastevibu laenata, koos noolega mis on 25 meetrise nööri küljes ?

Ürita lihtsalt heaga nõu anda, kohe saad vastu näppe - relax arx ei tule sinu paraadile ning proovin enne sind ka mitte startida, et sa ei peaks minust ülipikka möödasõitu tegema.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Intruder, kes siin kolonnis sõitmisest on rääkinud? Kas sa arvad, et Arx või Pikk ei suuda niipalju organiseerida ja vajavad hädasti kõigi isiklikest kogemustest tulenevaid nõuandeid.
Muide kevadisel paraadil ei tohiks nii kogenud ratturil üllatusena tulla, et seal osaleb väga palju algajaid, kes paraadilsõidust sittagi ei tea. Uhkem oleks mitte alla anda ja üritada edaspidi kohapeal rookidele tarkust jagada. :wink:
Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

Õllemotoparaadvormsisaaremaailmanabad!

Lugemata postitus Postitas kotk »

Minu arust peax baigivendade paraad toimuma eraldi ja hoopis teistel kiirustel,nimelt mitte alla150 km/h,siis oleks peltvaatajatel vähe vaheldusrikkam ja palju huvitavam tead nöh tead :lol:
Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

417 kirjutas:
Aga me siis Piloodiga antud kohas see kelaaaeg. NB stardime viitna kõrtsu jurest
Rakvere-Tallinn-Virtsu on üsna igav tee.
Teil on ju palju põnevam marsruut ka : Rakvere-Tapa-Paide-Türi-Rapla-Märjamaa-Koluvere-Virtsu.
Niisama genereerin ideed.
Suzuki GSX 750 Inazuma

erik183

Lugemata postitus Postitas erik183 »

veel huvitavam marsuut..Tallinn-Haapsalu-Hiiumaa ja Saaremaa...

Start täna kell 10!!!
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Intruder kirjutas:
Ürita lihtsalt heaga nõu anda, kohe saad vastu näppe - relax arx ei tule sinu paraadile ning proovin enne sind ka mitte startida, et sa ei peaks minust ülipikka möödasõitu tegema.
Kõige parem hea nõu, mis saad anda on üldse mitte midagi rääkida.
Kasutaja avatar

arx805
Kontakt:

Tähh intruder, et sa MINU PRAADIL ei osale ja stardid ka hiljem. See möödasõit MINU PARAADIGA, sinust, võtaks tõesti meeletu aja :shock:

Tegelikkus on aga selline, et post sai üles pandud oma headele sõpradele, kellest mõni puhkusel, mõni juba saares ja kes loevad õhtuti lihtsalt teateid siit. Kes lisaks ühineda soovivad palun väga. Mingist paraadist ja paraadi korraldamisest juttu pole olnud.
Intruder sa teinekord korralda oma paraade ise. Lisaks kui sulle Intruder tundub et alaa 10-20 ratturit juba suudavad moodustada paraadi, siis võta edaspidi väiksem pudel ja pisemad lonksud.
Homo paraadile aga tule jah mulle lippu lehvitama, see oleks ilus, aitäh :roll:
Kasutaja avatar

417

spinna kirjutas:
417 kirjutas:
Aga me siis Piloodiga antud kohas see kelaaaeg. NB stardime viitna kõrtsu jurest
Rakvere-Tallinn-Virtsu on üsna igav tee.
Teil on ju palju põnevam marsruut ka : Rakvere-Tapa-Paide-Türi-Rapla-Märjamaa-Koluvere-Virtsu.
Niisama genereerin ideed.
bikedega laseme ikka sirgeid teid, huvitava marsuudi jaoks teised rattad garaazis.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Intruder kirjutas:

.

mnjah, korduvalt sõidetud gruppidena ja koos sadade baikeritega, mõnel on alguses erekas ja tekib vähe tõmblemist aga kui juba ära vajub siis kulgeb sujuvalt edasi... :wink: aga noh, mis me räägime..., sinu jaoks, intruder, on see karneval..., intruder... :twisted:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

piloot kirjutas:
Intruder kirjutas:

.

.. mõnel on alguses erekas ja tekib vähe tõmblemist
Piloot teab, mis Piloot räägib... :lol:
Aga kui te neegrid olete siin reas nüüd ära erekteerunud, siis - KES KAABAKATEST MU MAGAMISKOTI KAASA VÕTAB????
Nii.. vat siis... pange koerad kinni kui ma tulen... Karnevalil näeme, RAISK!
:lol:

Issand kui nummid te olete! :twisted:
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

arx805
Kontakt:

up-in pisut teemat, et reedel 11,45 Pärnu mnt Statoilist minek Saarde.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”