40cm on liiga pikk rolleri jaoks. Paras on nii 20cm, max 30cm. Valge ei hakka sul paistma, va. siis kui on kottpime. Need sinised, punased, rohelised ikka paistavad ka hämara ilmaga.
Valget lampi ei ole olemasgi
Mul on müüa punast, sinist, rohelist, UV valgusega ja pool punane/pool sinine aga jh valgest ei ole kuulnud midagi
Neid on pakkuda ka RollerNetil, MXtuningul ja scooterpartsil!
Teema tegija ei küsinud ju et kust saada! Kui tahad nii väga neid asju müüa siis tee endale web ja küll inimesed ostavad sult.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks
See ei puutu üldse siia!
Parkides võib olla roller kuusepuu, seega panid sa nüüd küll teemast väga mööda, sest keegi ei ole rääkinud sõiduajal selle põlema panemisest.
Valget lampi ei ole olemasgi
Mul on müüa punast, sinist, rohelist, UV valgusega ja pool punane/pool sinine aga jh valgest ei ole kuulnud midagi
Mina kardaks küll sellise juppidemüüjaga asju ajada, kes asjade kohta, mida tal müügis pole, väidab, et neid pole olemaski. Tavaliselt on maailm kodugaraazist natukene suurem...
See ei puutu üldse siia!
Parkides võib olla roller kuusepuu, seega panid sa nüüd küll teemast väga mööda, sest keegi ei ole rääkinud sõiduajal selle põlema panemisest.
Ma ei tea miks, aga mul on selline tunne, et seda ikkagi kasutatakse sõidu aeg
See ei puutu üldse siia!
Ja ehk nüüd loeks minu kommentaari viimast lauset korra ehk uuesti ja siis tuleks hüppama?
Ei usu et keegi pannud on aga miks sa siis just valget tahad panna?
Kui põhjavalguseks siis oleks ikka ilusam mingi roheline, punane, sinine või midagi sellist.
Aga kui niisama valgustuseks(näiteks istme alla) siis võibolla isegi normaalne.
Aga ma ei tea ka.
see töötab ka sul mille sa k arvutist said ve?
K-arvutist olen ise kül väga halval arvamusel. Mõned asjad kõlbavad küll aga teised on jällegi alla igasugust arvestust.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.