Kymco agility 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aga ma ülevaatuses ei käinud mulle öeldi et õlid värgid võid ise vahetada. Tehniline ülevaatus ja õlide vahetus nende poolt maksaks 300.- + õli.
Ja piirajate eemaldamine lisaks veel 1000.-
Selle pärast ma kysisingi et kas mitte leegitorus ka piirajaid ei ole sest kui on siis nemad sealt seda kyll ei eemalda!
Aga mul sõidab koos kõigi piirajatega veic üle 50km/h.
Ja piirajate eemaldamine lisaks veel 1000.-

Aga mul sõidab koos kõigi piirajatega veic üle 50km/h.
Ainult vahetada...
http://www.zzip.de/zipshop/kymco-tuning ... _50_4t.htm
See on küll saksamaal, aga soomest ma loodan ikka saab.
Maaletoja on seal masco.fi, ehk saab sealt küsida.
Muidu Eestis on renneks.ee ja autoring.ee aga vaevalt et seda saab siin osta.
Asi on kallis ka.
EDIT ei tohi panna open-CDI kui variaatoris on piiraja
muidu lendab kõik laiali
http://www.zzip.de/zipshop/kymco-tuning ... _50_4t.htm
See on küll saksamaal, aga soomest ma loodan ikka saab.
Maaletoja on seal masco.fi, ehk saab sealt küsida.
Muidu Eestis on renneks.ee ja autoring.ee aga vaevalt et seda saab siin osta.
Asi on kallis ka.
EDIT ei tohi panna open-CDI kui variaatoris on piiraja
muidu lendab kõik laiali
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Ära puutu seda puksi üldse!50ccm kirjutas:Sai asi lahti võetud ja uuritud aga äkki keegi oskaks öelda kui palju sellel astmega puksil seda astet peaks lühemaks võtma?
Ehk sai keegi mu segasest jutust aru...
Seda tuleb vahetada täiega.
See puks valmistatakse täpsestusega 0.001 mm ja metall ei mingi tavaline teras.
Kui hakkad ise midagi ehitama (veetorust jne) siis koos variaatoriga saad tappa kogu mootori.
Kaks võimalust
1 Vahetada puks ca 30 eur
2 Vahetada terve variaator tuuningu vastu ca 70 eur
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
Muideks sellel rolleril on originaalis piirajad 30mp/h ~48,27km/h. Ma olen siis enda Agilityga paar korda ikka proovinud ... minu oma läks 53km/h välja. Esialgu siis muidu pean sõitma ~30km/h ... tänaseks on juba 380km sõidetud.(kuue päevaga)
Endale roller väga meeldib ... aga piirajatest tahaks siis ikka lahti saada, kui 1000km sõidetud on...
Muidu kellel on kogemusi ja teeks asja ära võib märku anda.

Endale roller väga meeldib ... aga piirajatest tahaks siis ikka lahti saada, kui 1000km sõidetud on...

Muidu kellel on kogemusi ja teeks asja ära võib märku anda.

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
holma kirjutas:Kahju mootoristsqanx kirjutas:meh.. mul keeway focus 50,, mja mina sõitsin 30-40km/h ainult ca 50km..aga nyyd lendab ´55-60 välja :/
Kas tõesti pole siis niipalju kannatust, et mootor korralikult sisse sõita?
Seda enam, et just CPI mootorid(ju siis ka Focuse) pidavat väga hoolsat sissesõitu tahtma. Seda tahavad tegelikult ka kõik muud mootorid, kellel see sissesõidu km lühem kellel pikem. Reeglina selline mootori ´vägistamine´siiski karmilt kätte maksab.
Mul sõber ei tein CPI sissesõitu ja rolleril võeti piirajad 2000km maha ja roller liikus sama moodi, tehti siis hiljem ka see tuning mida automaailmas saab teha ja rolleri tippkiirus tõusis 60km/h . Kiirendus oli nata parem , nyyd kui oli juba 5000km sõidetud tekkisid imelikud kõlinad sumpasse ja variaatorisse, see on see , kui ei tehta sissesõitu

Ta sai ka perre teise rolleri kh CPI aga tollel tegi sissesõidu ära ja 1000km peal eemaldati piirajad ja rolleri tippkiirus tõusis 65km/h

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Proovisin 5 grammistega. Minuarust liiga pöördesse läks. Jätsin siis kolm originaali sisse pluss kolm 5 grammist.FireBlade kirjutas:Kymco agility 50 rullikud kaaluvad 6,5 grammi ... ma tahan et ta kiirendaks paremini nii et panen endale kergemad rullid aga kui mitu grammi/ gramm - võib see kergem olla nii et ta mootorit ei rikuks ???
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.