Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)


will111
Postitusi: 5281
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 387 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ma kõigi eest vastata ei oska (loe: põhjuseid on kindlasti umbes sama palju kui neid maksmata "arveid"), aga võin öelda näiteks miks konkreetselt mina ja konkreetselt nende lipakate eest mitte lihtsalt maksta ei taha, vaid ei kavatsegi.
Esiteks see on ehituspoe tasuta parkla, kus nad neid jagasid. Mitte nö. mingi tasuline eraparkla või selline koht, kus ma siis justkui kuidagi illegaalselt parkimas oleksin käinud. Ma olen sealt poest väga palju ostnud ja ostan jätkuvalt, mistõttu ma leian, et mul oli seal täielik õigus parkida.
Teiseks, kuni sellised asutused ei suuda teha isegi niipalju, et nende parklate parkimistingimused oleksid mõistlikult välja loetavad parklasse sisenemisel siis ma ei näe ühtegi põhjust, miks mina peaksin tegema mingeid erilisi ponnistusi nende tingimuste teada saamiseks. Praeguse seisuga on antud parklasse sisenemisel "lepingu tingimused" kirjas liiklusmärgi peal sedavõrd ilusti ja suurelt, et isegi kui iga mats jääks märgi ees seisma, jalutaks spetsjomm märgi alla kohale (mis on teest ikka umbes nii 5m kaugusel kindlasti) ja üritaks sealt midagi välja lugeda... noh mina nägin näiteks ainult osa teksti selle sedeli pealt, märgi all seistes :D Kui parasjagu prille veel kaasas poleks olnud siis ilmselt ei suudaks sealt välja lugeda pea ühtegi sõna.
Kolmandaks, ma leian, et 40 eurot trahvi parkimiskella armatuurile asetamata jätmise eest tegelikult siis tasuta parklas, ja ERITI kuskil poe parklas, kuskohast ma parasjagu midagi ostmas olen, on pehmelt öeldes ebaproportsionaalne ja täiesti ebaloogiline summa. Mingi 10e "hoiatuse" ma võibolla isegi oleksin ära maksnud...aga 40 eurot, you must be fckin kiddin me! Kuskohast selline summa võetud on, kukkus laest pähe ja läks paberile kirja?

Kõik see jutt on minu nägemus asjast, ja kuna küsiti otse siis vastasin. Paluks mitte hakata mulle nüüd selgitama kuidas "asjad käivad". Mind ei huvita, ja ei hakka huvitama! Mõned asjad käivadki üsna viltu ja ma ei leia, et peaksin igasuguse jamaga nõustuma. Seega, kui on võimalus idioodid üle lasta siis seda ma ka suurima hea meelega teen. Loodan, et said vastuse Ain

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”