asi siis selline et starterist ei lähe roller tööle enam ja akus ei saa nagu asi olla sest kogu aeg sõidetud ja laeb ju ikka, aga vändast läheb kohe tööle, et kas või näitex süütepool läbi olla?
aga kas keegi teab kui palju maxab uus aku ja kust seda saax osta?
No jopptvoimat
Enam lollimat küsimust ei suutnud esitada?
Mine esimesse auto/mootorratta poodi ja osta!
palju see maxab siis? ma pole nende asjadega veel kursis
no mingi 300-500 pakun mu enda oma oli 390 kr vot mis
Exide oma maksab 250.-(öeldakse, et parim aku niiet, 500 eest võid leida aku vb Yamu-st või Ap-st) Mine vaata suvalistesse motopoodidesse. Kõige paremad akud on Exide ja Varta.
No jopptvoimat
Enam lollimat küsimust ei suutnud esitada?
Mine esimesse auto/mootorratta poodi ja osta!
palju see maxab siis? ma pole nende asjadega veel kursis
no mingi 300-500 pakun mu enda oma oli 390 kr vot mis
Exide oma maksab 250.-(öeldakse, et parim aku niiet, 500 eest võid leida aku vb Yamu-st või Ap-st) Mine vaata suvalistesse motopoodidesse. Kõige paremad akud on Exide ja Varta.
ja muidex mul on geel aku(saanidele vist tegelt) vms bike pilt on ka pea:D
kle pane akulaadija peale ja proovi siis... kas teeb starter häält... yldiselt nii perses sul aku olla ei saa et starer häält kah ei tee, niiet lae aku täis
kle pane akulaadija peale ja proovi siis... kas teeb starter häält... yldiselt nii perses sul aku olla ei saa et starer häält kah ei tee, niiet lae aku täis
saab küll mul oli aku nii tühi et isegi bensunäidik ei liikunud
Kui aku on tühjaks lastud ,siis pole erilist mõtet laadida,sest aku ei pea enam korralikult vastu, juhul kui ültse enam tööle hakkab. Ja kui aku ostmiseks läheb siis võta midagi kvaliteetset .
Kui aku on tühjaks lastud ,siis pole erilist mõtet laadida,sest aku ei pea enam korralikult vastu, juhul kui ültse enam tööle hakkab. Ja kui aku ostmiseks läheb siis võta midagi kvaliteetset .
Mis sa seiu tahad õelda, et akud ühekordseks laadimiseks ainult tehtud või! Ega sul tegemist tavaliste lambipatareidega pole, mis peale tühjaks saamist minema visatakse.
ok kirjan siis nii palju veel asjast juurde et tundub et aku viga ikka kuna mingi 2 nädalat tagasi käivitus väga vaevaliselt.. ja mingi nädal tagasi siis tegi algul törtsu ja ei läind tööle nyyd kui proovida siis vahest teeb siukse 0.5 sekundilse törtsu vahel mitte... aga kui sõitta siis tuled ja kõik töötab kaa ainult geneka pealt et kui kuskuil foori taga seisad siis tuled peaaegu kustus kui jälle kiirendama ja sõitma hakkad siis kõik normis...
Akule tuleb teha taastuslaadimine ja kontrollida üle.Sinu kirjelduse järgi on see laadimise probleem.Kui seda korda ei tee siis uue akuga tuleb mõne päeva pärast jama tagasi.
Akule tuleb teha taastuslaadimine ja kontrollida üle.Sinu kirjelduse järgi on see laadimise probleem.Kui seda korda ei tee siis uue akuga tuleb mõne päeva pärast jama tagasi.
Küll ta suudab. Kui juba mootori norm pöörete juures tuled korralikult põlevad, siis jaksab ta akusid ka laadida. Mingil põhjusel aga ei jõua generaatori poolt toodetav elekter üldse akuni. Kusagil on katkestus või väga närune kontakt. Akut oled üldse oma silmaga vaadanud? - kuidas talle juhtmed kontaktidele kinnituvad - kas sinna pole miskit oksiidipudru tekkinud, kas aku ikka terve on ja elektrolüüt sees jne...
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.