Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7215
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1876 korda
Tänatud: 520 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma olen peaaegu terve selle aasta kasutaud navigeerimiseks Samsung A5 2017 mudelit.
Kasutan igapäevaselt autos ja ka tsiklile on kinnitus ostetud.Nii autos kui ratta peal on Brodit Pro-Clip kinnitused.Ratta peal olen küll ainult siin kohapeal kasutanud ja lasknud taustaks Wazel joosta,sest infot -politsei jne on sealt mugav saada.GPS seda ei paku.Suur + tel kasuks.
1.Telefon on tolmu ja veekindel IP68 ehk parim tase,mis seadmeid hetkel toodetakse.USB C pistik ilmselt ei ole veekindel,aga see pole mingi probleem.Kui kasutad telefoni näiteks lennurežiimis,siis mul võttis Waze umbes 6 tunniga aku 40% peale.Ehk jätkuks ka terveks päevaks kui vaja.Osmand+ jookseb ka ideaalselt offlines,aga pole aku kestvust sellega proovinud.
2.Maksab mitte liiga palju a´350 ja on kiire ning piisava mäluga RAM 3GB mälu 32GB.Lihtsalt telefonina ka igati korralik asi.Kinnitus on tsiklipeal sama lihtne ,kui autos ehk lükkan ülevalt peasse ja lukustan ülaservast.Saab teha ühe käega.USB laadija pesast, istme alt, tuleb juhe lenksu juurde(statsionaarne paigaldus).
3.Kindaga(nahkkinnas) kasutamine on täitsa võimalik.Ei reageeri küll nii kiirelt kui käega,aga saab kõik asjad aetud,mida sõiduajal võiks olla vaja teha.Ei kujuta ette,et sõidu ajal aadressi sisestama hakkan,aga lemmikutest saan kindaga asjad kätte ja navigeerima panna.Täna on muideks isegi töökindad puutetundlikud,aga tsikli valdkond nagu ikka ajast maas.
4.Mugav on kasutada,kui tel on peaseadmega ühendatud ja asub sul mugavalt silme ees.Ehk mina olen sellega väga rahul,et mul on kõik ühes.Päikeses on nähtavus igati hea isegi läbi päikese visiiri.
Peale selle tel ostmist pole Garminit, peale ühe korra Lätis nö paralleelselt kontrolliks kasutamist, isegi mitte välja võtnud.
Mul on alati ka teine tel, Moto G3(sama suur ja istub samasse hoidjasse) kaasas,sest põhinumber puhkuse ajal suunatud.Seal jooksevad mul peaaegu kõik samad rakendused,kuid see pole veekindel.Reisile minnes ilmselt viskan Garmini ka kohvrisse igaks juhuks :)
Ehk siis minu jaoks on GPS seade telefoni järel nö varu variant,sest on lihtsalt olems,aga uut lähiajal ostma ei tõtta.
Kinnitus on see
Pilt

Viimati muutis urmas66, 30 Okt 2017, 09:20, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”