Ural 2014

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

miilits
Postitusi: 763
Liitunud: 14 Juun 2005, 07:24
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Asukoht: Viljandi

Re: Ural 2014

Lugemata postitus Postitas miilits »

miilits kirjutas:

ARK ei taha mugavusest tõesti nendega tegeleda, nad on võtnud sakslastelt eeskirjadeks malli ja eestlase pedantlusega püütakse neid täita, samas enne 2004.a. väljalastud tsiklitele (st, masin peab omama teh. koodi, mitte aga tüüpkoodi) ei tohiks vastav ümberehitus lõplikuks takistuseks olla. Samas olen aru saanud, et sakslastel on firmad, millised tegelevad just külghaagiste ehitamise ja nende külgekleepimisega, seal korraldatakse ka kokkutulekuid just korviga masinatele
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=1&theater
USA on juba omaette teema.
Kaldun arvama, et meie turg oleks firmale sellise ümerehitusega tegelemiseks liiga kesine, pigem ehitatkse ümber näit. HD, milline on tehase varjandis arvele võetud ja see on popp. Masinad, milledele on külghaagis külge poogitud, olen mina kohanud soolodena registreeritutena, võib ka erandeid olla. Endal on plaanis see kadalip ette võtta, sest lapselapsed tahavd ka sõidutamist ja LS seda kõlghaagises ei keela.
Külghaagiste teemat kohtab Tsiklitalli foorumis
http://foorum.tsiklitall.ee/showthread.php?tid=436
:bsmile:

Kasutaja avatar

miilits
Postitusi: 763
Liitunud: 14 Juun 2005, 07:24
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Asukoht: Viljandi

Re: Ural 2014

Lugemata postitus Postitas miilits »

Andestust, kui ei mõistnud korralikult postitada, kuid mõte jääb samaks. (crash) (crash)

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Ural 2014

Lugemata postitus Postitas Black »

Ma jälle mäletan just, kuidas ma 20a tagasi, kui Dnepr ostetud sai, korvi küljest minema viskama kibelesin. Vahetult oli läbi saanud aeg, kui eraisik sooloemmiga sõita ei tohtinudki ja nii tundus ta soolona palju ahvatlevam. Igasugu haadeesid (ja japsi derivaate) plödistas siis veel võrdlemisi vähe ringi.

Külkaga oli kuidagi liiga "auto" - ei saanud ju kallutada. Nii et sai pärast omanikuvahetust arvele ka kohe soolona. Tsikliakud olid defkad, tuli Biltemast tellida ja kättesaamiseni korvis oleva mingi tankiakuga kärutada. Seesama aku kättesaamise päev läks siis korv küljest. Tagantjärele ehk natuke kahju, et korv lausa vanarauaks viidud sai - oleks ehk kellelegi teisele ära kulunud, aga kurat temaga. Ei igatse. Tsikkel peab kalduda saama. Ja ma ei mõtle siin korv õhus väliskurvi poole kaldumist. :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”