Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
virxx kirjutas:goal kirjutas:Kas keegi laupäeval Pärnusse lõpetamisele plaanib minna? Ühendaks teekonna!
Mõte on Tallinnast Tartu sõita laupäeva hommikul ja siis haakida kellelegi sappa, et võtta ette teekond Pärnusse.
Kuna kogunemine Pärnus kell 14.00 siis võiks Tartust startida kell 11.00 (või midagi sellist) ja ühineda Viljandi meeste/naistega Statoilis, et edasi kulgeda!
Jääme esialgu kl.11.00 juurde. Kui on veel huvilisi pundiga ühineda siis andke aga julgesti endast märku
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Kui ilm normaalne, siis tulen ka.
Start on siis nagu ikka lõunaka statoili juurest?
Let the good times roll.
Kl.11 Lõunaka Statoil oli kohtumispaigaks möödunud sügisel, jäägu siis ka käesoleval korral.
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Jama..Juulis sain natuke sõita ja nüüd koguaeg mingi probleem masinal . Sain ühe vedru mootoris ära vahetatud ja siis tuli suur paus vahele ja nüüd miskipärast fiksaator ei tööta korralikult. Enne töötas laitmatult.
Kas keegi Pärnust peale rongkäiku tagasi tuleb, kes tahaks "seljakoti" kaasa võtta Tartust-Pärnu ja Pärnust-Tartu tagasi?
Ps. varustus on olemas
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Just sõitsid RoadBeastid kogu oma kupatusega mööda, ei tea mis teoksil kas liiguvad juba Pärnusse?
Edit: Ise küsin ise vastan: Tegid pulmarongile eskorti
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
19:00 Anne sauna Alexela´,lähme linnast välja tunnikeseks.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
kiisuke kirjutas:Kas keegi Pärnust peale rongkäiku tagasi tuleb, kes tahaks "seljakoti" kaasa võtta?
Ps. varustus on olemas
Ma võin su tagasi tuua, kui sobib.
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
Ühinen ka Statoili jures
Koguneme naca varem, kell 11.00 anname tuld juba!
Tegin muudatuse, kuna mu eelmisest postitusest võis valesti välja lugeda. Tahaksin ikka edasi-tagasi ühe ja sama inimesega:)
-
- Tsikkel: Honda CBR 600 f
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
Oleks ka tulija.
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
Otse Rüütli tänavalt mõned pildid. Klõpsitud 10 min. eest
Rattaid hulgi, nagu alati!
Nüüd siis jälle käidud ja üritus oli ägeeeee
Sinna sõites nägime seismas Klanni seltskonda ja mina sõbrantsiga lehvasime ja kadunud me olimegi. Kiirus umbes 110-130 ja ühel hetkel, kui olime kusagil 40 kilti sõitnud, sõitsid Klannid meist mööda nii, et olime hetkega täpikesed nende jaoks , aga läks aega ja saime nad kätte ja sõit sujus Pärnuni väga mõnusalt nende varjus
Tänud korraldajatele ja lahedale seltskonnale
Kas keegi meist sõidab Tartus või selle ümbruses 1200 banditiga ja oleks nõus oma ratast proovisõiduks laenama. Plaanis talvel endale sellist ratast vaatama hakata aga tahaks enne mõned kümned km sõita et saaks mingi ettekujutuse rattast. Enda ratta võin proovisõiduks panti jätta kui sõna ei usaldata. Kui laenaks ratast siis pooleks kuni päevaks. Hea kui hommikul saaks võtta õhtul tuua. Loomulikult kui midagi peaks juhtuma siis kompenseerin/teen korda jne.
Kardan lihtsalt, et sellise a´la tiiruga ümber kvartali ei saa asjast ülevaadet ja selle pärast võtakski hea meelega päevaks või pooleks ja teeks pikema tiiru.
Nii et kui keegi julgeb oma ratast laenata põhim. võõrale siis pakkumine ES-i võib ka helistada 56681559
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kes veits pikema tiiruga ühineda tahab , siis tulge kella 16:00 ringtee Gobusi juurde( õlipoe juurde ).
Plaanis otepää-kanepi- vbl põlva / vana võru mnt.?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Kes veits pikema tiiruga ühineda tahab , siis tulge kella 16:00 ringtee Gobusi juurde( õlipoe juurde ).
Plaanis otepää-kanepi- vbl põlva / vana võru mnt.?
Pühapäeval ringile?
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ei tulnudki keegi foorumist...käisime oma pundiga siis Otepää-Pühajärve ( sealne ümbrus, sporditee...)Kanepi-Ihmaru-Vana võru maantee,palojärve ääres ja Tartu tagasi .
Homset ei oska öelda.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
marxius kirjutas:Kipsi kirjutas:Kes veits pikema tiiruga ühineda tahab , siis tulge kella 16:00 ringtee Gobusi juurde( õlipoe juurde ).
Plaanis otepää-kanepi- vbl põlva / vana võru mnt.?Pühapäeval ringile?
Pikem tiir plaanis,alates 11:00 ja kuni õhtu pimedani.
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
andryy kirjutas:marxius kirjutas:Kipsi kirjutas:Kes veits pikema tiiruga ühineda tahab , siis tulge kella 16:00 ringtee Gobusi juurde( õlipoe juurde ).
Plaanis otepää-kanepi- vbl põlva / vana võru mnt.?Pühapäeval ringile?
Pikem tiir plaanis,alates 11:00 ja kuni õhtu pimedani.
Kuhu täpsemalt plaan minna, mis ring?
-
Pühapäeval ringile?[/quote]
Pikem tiir plaanis,alates 11:00 ja kuni õhtu pimedani.[/quote]
Kuhu täpsemalt plaan minna, mis ring?[/quote]
Kindlalt ei oska öelda,kuhu tee viib
Väljasõit toimub siiski kell 12:00!
Ma sain vist millestki valesti aru?! Olin täna hommikul 11.50-12.15 üksi Go oili kõrval Õlipoe parklas, et kambaga sõitma minna. Kompanjone siiski selle aja jooksul sinna ei saabunud. Tegin siis ise nukralt uhkes üksinduses paar linnatiiru ja siis loobusin......
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 11 korda
eilikaz kirjutas:Ma sain vist millestki valesti aru?! Olin täna hommikul 11.50-12.15 üksi Go oili kõrval Õlipoe parklas, et kambaga sõitma minna. Kompanjone siiski selle aja jooksul sinna ei saabunud. Tegin siis ise nukralt uhkes üksinduses paar linnatiiru ja siis loobusin......
Kui ma õigesti aru saanud olen, siis tavaliselt on andryy väljasõidud hoopiski Raadi parklast alanud. Kui just too õlipood nüüd mingi uus popp koht ei ole vms..
-
miu kirjutas:eilikaz kirjutas:Ma sain vist millestki valesti aru?! Olin täna hommikul 11.50-12.15 üksi Go oili kõrval Õlipoe parklas, et kambaga sõitma minna. Kompanjone siiski selle aja jooksul sinna ei saabunud. Tegin siis ise nukralt uhkes üksinduses paar linnatiiru ja siis loobusin......
Kui ma õigesti aru saanud olen, siis tavaliselt on andryy väljasõidud hoopiski Raadi parklast alanud. Kui just too õlipood nüüd mingi uus popp koht ei ole vms..
Täpselt nii,õlipoodi kutsus Kipsi.
Kuna meiega kaasa tulla keegi soovi ei avaldanud siis kogunemis paika ma ei määranud.Läksime sõbraga otse garaazist Raplamaale,tegime 500km.Väga head teed seal.
-
- Tsikkel: Honda CBR 600 f
- Tänatud: 2 korda
Kuna meiega kaasa tulla keegi soovi ei avaldanud siis kogunemis paika ma ei määranud.Läksime sõbraga otse garaazist Raplamaale,tegime 500km.Väga head teed seal. [/quote]
......500km Keegi lihtsalt ei julgenud teiesuguste motohulludele end kaasa pakkuda
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
Heh. Oleks ma teadnud, et keegi täna Raplamaale tsikliga tuleb, oleks sokutanud ennast tahaistmele ja oleks ilusti kodust kooli saanud
-
HMP kirjutas:Kuna meiega kaasa tulla keegi soovi ei avaldanud siis kogunemis paika ma ei määranud.Läksime sõbraga otse garaazist Raplamaale,tegime 500km.Väga head teed seal.
......500km Keegi lihtsalt ei julgenud teiesuguste motohulludele end kaasa pakkuda
[/quote]
On see siis palju? Kas linna peal kõvatada on parem?
Eelmine pühapäev käisime Riias ja tegime 600 km,just paras terve päeva jaoks.
Hooaeg lõppeb,tuleb võtta viimast
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.