Pärnus hetkel kuiv aga midagi head siin pole, iga hetk võib midagi kaela sadada. Aga ise kohal, R1 sai üleelmine kord katki sõidetud, siis tuleb oma GSX F iga vähemalt vaatama tulla
paistab et ma vist paljust ilma jäänd,ilm ju suht nadi.ega poleks saand tulla kah,õnnestus esmaspäeval külg maha panna ja käiguvaheti hoob ää lõhkuda.igatahes teen pilli korda ja kui ilm lubab tuleksin kah järgmine kord kohale.
ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel jõuab lennata.
rollerite ja tsiklite kiiruste erinevus on liiga suur selleks, et neid koos rajale lasta. Tagasirgel on vähegi avades u 150 km/h ning kohe ka kiire kurv. See pole ilus kui seal mõni 70-ga ees on. Turvalisus ennekõike - siis tuleks eraldi klassid teha lihtsalt.
rollerite ja tsiklite kiiruste erinevus on liiga suur selleks, et neid koos rajale lasta. Tagasirgel on vähegi avades u 150 km/h ning kohe ka kiire kurv. See pole ilus kui seal mõni 70-ga ees on. Turvalisus ennekõike - siis tuleks eraldi klassid teha lihtsalt.
ma just selle peale mõeldes kysisingi kas yldse tohiks koos teistega sõita, ei taha ju teistele ette jääda
Täna meid oli migni 5 tk. Kuid vihma hakkas sadama. 2 tublit Tallinna siklimeest vedasid ka ennast kohale. Loodame, et järgmine kord ilm alt ei vea. Järgmise korrani!
ma just selle peale mõeldes kysisingi kas yldse tohiks koos teistega sõita, ei taha ju teistele ette jääda
Heiti point õige...
olime laupäeval Saugal, meiega (baikidega) samal ajal lasi haldaja rajale Vormeli auto ja Pitbike! Paar "teravat" momenti oli kah kui tagasirgel mingi 180-ga praktiliselt seisvast pitbaigist mööda lased. eriti põnevaks läks siis, kui see vormel end uuest kurvist väljudes teeserva parkis... asfaldile... ja kuna lipumehi polnud, oli üllatus missugune... Isesenesest saan asjast aru, et haldaja teeb mis tahab... aga selline pull on tõesti ohtlik.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Muudkui loen ja mõtlen kurbusega,et ratast see hooaeg polnud,eelmine hooaeg sai ka käidud saugal ja meeldis väga.Loodan ikka uuesti kord tagasi ratturite ridadesse naasta,sest kui oled korra proovind ei enam ilma ikka saa!
Edu ja kiireid ringiaegu Teile kõigile!
Tegelikult on haldaja koguaeg rääkinud, et koos vormelite ja muud sorti sõiduvahenditega rajale ei ronita. Lisaks turvalisusele on asi ka eetikas. Ise ma olen algaja ohver kes mul sisekurvis esiratta alt sõitis. Nüüd siis õlaliiges lapitud ja nii edasi.
Tegelikult on haldaja koguaeg rääkinud, et koos vormelite ja muud sorti sõiduvahenditega rajale ei ronita...
seekord oli paraku vastupidi. Haldaja rentis meile (tsiklitele) raja välja, tegime trenni, mõned rookied ja paar superbaiki. eesmärk oligi selline, et rahvast oleks vähe ja saaks oma sõitu sõita rahulikult. Mingil põhjusel lasi haldaja aga vormeli ja pitbaigi peale... eks iga mees teab ise kuidas ta oma põhimõtete eest seisab.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
ilm. ee andmetel on homne ilm vihmavaba. Kella 16-21 saab Sauga rinkal suurt ringi tiirutada!!!!!! Oleks hea teada, kas on mujalt kui Pärnust ka tulijaid? Tel. 51 67898.
Vägev oli ... Sai ennast tühjaks sõita. Aeg tuli ka juba enamvähem 125cc kohta. Aga ise kahjuks pidin raja äärde jääma mootori rikke tõttu Järgmise korrani !
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.