parimad 2t õlid
Moderaator: Moded
parimad 2t õlid
loetlege siin siis parimaid 2t õlisid hinna ja kvaliteedi suhtes. ise kavatsen õli osta ja tahaks midagi mis tossaks võimalikult vähe ja oleks võimalikult odav loomulikult. paljud kasutavad seda mobil1 poolsünt-i (punast värvi). proovisin ja tundus suht normaalne. kui keegi teab paremaid variante, andke teada.
Valvoline on sellepärast kõige parem et ta on esiteks kõige kallim ja kõige vähem sossab ning mootor töötab selle õliga kõige paremini ning kolb kestab kauem.
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
...
NO KRT too mingi näide, et sinu valvoline sossab kõige vähem ja kolb kestab kauem! ja mis kuradi ajast hinnatakse kalliduse järgi-kui hea või halb on .....
RS 125
osta sa sõida saad teada noh ära karjuma hakka
Kjataana
Mul on selline tunne, nagu loeks ma valvoline edasimüüja teksti, aga kirjavead kummutasid selle oletuse ümber.krossboy kirjutas:Valvoline on sellepärast kõige parem et ta on esiteks kõige kallim ja kõige vähem sossab ning mootor töötab selle õliga kõige paremini ning kolb kestab kauem.
Automaailmas pidi valvoline olema üks keskmistest.
ma saan ka sõbralt ühte õli, seda saan ma turuhinnast 2x kallimalt nii et ma olen kindel et see õli on ka 2x parem. tossab jah vähe, või olen ma lihtsalt õliga kooner? kolb kestab ka kaua, juba 2k olen läbi sõitnud ja töötabkrossboy kirjutas:Valvoline on sellepärast kõige parem et ta on esiteks kõige kallim ja kõige vähem sossab ning mootor töötab selle õliga kõige paremini ning kolb kestab kauem.

tegelikult on mul küsimus kuidas sa tead et mootor töötab kõige paremini just selle õliga? kolb kestab kui kaua? võrreldes mis õllidega? ja ma võin sulle ühte õli tegelikult kallimalt müüa ka.
-
- Kontakt:
xzburnoutzx kirjutas:Pmst harju keskmisele rollerile käib see Valvoline poolsünt väga hästi (halli aeroxi pilt peal). Tuttavate rinka vendade käest kuulnud Motul 600 nime ja Castroli täissünti. Ise olen Shelli täissündiga rahul, kuid plaanis minna Motuli peale üle, kuna saaks tuttavalt väga odavalt seda.
Motul 600 ja Castrol TTS on ainukesed õlid mida kasutan..
miks nad head on?
kuna ringraja kartides kasutatakse motulit ming maailma tipptasemel motospordis kasutatakse castrolit.
kuulge aga kui te nimetate mingi õli siis pange tema hind ka kirja. ega mingi 300kr/l ei saa võrreldagi 30kr/l - ga. näiteks ma tahaksin võimalikult head õli, mis oleks max, 100kr/l noh võib ka mõni kroon rohkem olla. kas selle eest oleks mingit kõige algelisemat täissünti, ja kui isegi on, siis kumb on parem, kas mingi saast täissünt või hoopis mingi elu kvaliteetne poolsünt?
-
- Kontakt:
Sul ei ole vaja täissünt õli, kui pole mootorit, mis käib kõrgetel pööretel pidevalt. Nagu ma enne ütlesin Valvoline poolsünt õli (aeroxi pildiga) käib. Castroli Scooter oil - poolsünt on ala 140 eek ja see on juba päris korralik kraam. Kõige odavamad täissünt õlid on ala 160 kr aga jäta meelde, et hind ei võrdu kvaliteet. Hind=Firma
Täpselt see, ega nad siis ju ei vali selle järgi mida nad tahavad...sander kirjutas:Sponsorid?ats91 kirjutas:Castrol on parim, miks muidu maailma tipptasemel motospordis kõige rohkem seda kasutatakse..
Kui sa osaled motospordis, kus kulutused on suured, siis kui tuleb sinu juurde mingi firma, kasvõi kuskilt ei kujuta ette kust, ja pakub maksta kogu sinu hooaja õlikulud kinni (mis on muidugi väga suured motospordis) ja tahad öelda, et sa keeldud ?
Ise sõidan Valvolinel, nagu palju kuulnud ja KTM-s soovitati...

selle päerast tean et sõidan ise krossi ja aja pikku on see välja tulnud et küünal läheb kõige vähem täis ja kolb kestab kauam vot nii
Kjataana
No ega nad päris sitta ka ei paneks ju, sellepärast, et odavalt/tasuta saabshadows kirjutas:Täpselt see, ega nad siis ju ei vali selle järgi mida nad tahavad...sander kirjutas:Sponsorid?ats91 kirjutas:Castrol on parim, miks muidu maailma tipptasemel motospordis kõige rohkem seda kasutatakse..
Kui sa osaled motospordis, kus kulutused on suured, siis kui tuleb sinu juurde mingi firma, kasvõi kuskilt ei kujuta ette kust, ja pakub maksta kogu sinu hooaja õlikulud kinni (mis on muidugi väga suured motospordis) ja tahad öelda, et sa keeldud ?

ega nad sulle ei müü seda mis nad vormelisse panevadats91 kirjutas:No ega nad päris sitta ka ei paneks ju, sellepärast, et odavalt/tasuta saabshadows kirjutas:Täpselt see, ega nad siis ju ei vali selle järgi mida nad tahavad...sander kirjutas:Sponsorid?ats91 kirjutas:Castrol on parim, miks muidu maailma tipptasemel motospordis kõige rohkem seda kasutatakse..

Nii, käisin erinevates tanklates ja leidsin erinevaid õlisid. teile on küsimus, milline on neist kõige kvaliteetsem?
õlid on järgmised: 1) valvoline durablend 2t 99kr.
2) teboil 2t syntetic oil 93kr
3) mobil super 2t (poolsünt, punane) ca. 90kr
4) addinol super synt mz 408 2t 115kr
5) addinol biosynt 2t mz 407 40 108kr
hinnad on liitrihinnad. järjestada need paremuse vms. järjekorras. kui mõni teab selles hinnaklassis paremat õli siis trükkida kirja.
üldiselt tahan osta õli, sest praegu kasutan addinol super mix mineraalõli ja see tossab nagu korsten. vana silindriga hakkas tossama ja kui uus silku peale sai pandud siis tossas veel jõhkramalt ja küünal on tahmane.
kui mõni arvab et segukruvi ple paigas siis peaks nagu olema, sest kui ma proovisin mobili poolsünti siis oli hoopis teine tera, küünal puhas nagu peab ja tossas ka märkimisväärselt vähem.
hinnad on liitrihinnad. järjestada need paremuse vms. järjekorras. kui mõni teab selles hinnaklassis paremat õli siis trükkida kirja.
üldiselt tahan osta õli, sest praegu kasutan addinol super mix mineraalõli ja see tossab nagu korsten. vana silindriga hakkas tossama ja kui uus silku peale sai pandud siis tossas veel jõhkramalt ja küünal on tahmane.
kui mõni arvab et segukruvi ple paigas siis peaks nagu olema, sest kui ma proovisin mobili poolsünti siis oli hoopis teine tera, küünal puhas nagu peab ja tossas ka märkimisväärselt vähem.
Nii, käisin erinevates tanklates ja leidsin erinevaid õlisid. teile on küsimus, milline on neist kõige kvaliteetsem?
kas wallaroo ehk siis ikkagi roller ei käi siis pidevalt kõrgetel pööretel või? ja kui isegi ei käi siis ka on täissünt parem kui poolsünt ju? eriti veel kui mõlemad on sama kallid. käisin ühes tanklas ja seal oli üks asjalik mees, kelle käest ma küsisin, kas valvoline durablend 2t 99kr/l on pool või täissünt. seepeale sain vastuse et too on kindlasti täissünt.xzburnoutzx kirjutas:Sul ei ole vaja täissünt õli, kui pole mootorit, mis käib kõrgetel pööretel pidevalt. Nagu ma enne ütlesin Valvoline poolsünt õli (aeroxi pildiga) käib. Castroli Scooter oil - poolsünt on ala 140 eek ja see on juba päris korralik kraam. Kõige odavamad täissünt õlid on ala 160 kr aga jäta meelde, et hind ei võrdu kvaliteet. Hind=Firma
ei suuda hästi uskuda et 100kr saab tanklast liitri täissünti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.