parimad 2t õlid

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
minenohh

parimad 2t õlid

Lugemata postitus Postitas minenohh »

loetlege siin siis parimaid 2t õlisid hinna ja kvaliteedi suhtes. ise kavatsen õli osta ja tahaks midagi mis tossaks võimalikult vähe ja oleks võimalikult odav loomulikult. paljud kasutavad seda mobil1 poolsünt-i (punast värvi). proovisin ja tundus suht normaalne. kui keegi teab paremaid variante, andke teada.

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

Agip poolsünt.
SR 50 R
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Castrol TTS on parim :roll: :lol:
Kasutaja avatar

krossboy

Lugemata postitus Postitas krossboy »

Valvoline Racin 2t täis sünt on parim aga hind ei ole kõige rõõmustavam:D
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Palun siis seletage ikka ka mille poolest just teie poolt pakutud õlid parimad on?

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Täpselt. Igaüks kiidab oma õli siin. Tooge parem mõni välismaa test tõestuseks.
Kasutaja avatar

krossboy

Valvoline on sellepärast kõige parem et ta on esiteks kõige kallim ja kõige vähem sossab ning mootor töötab selle õliga kõige paremini ning kolb kestab kauem.
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana

PitBike White Knuckle
http://www.fasttoys.co.uk/wk125%20mx.htm
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

...

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

NO KRT too mingi näide, et sinu valvoline sossab kõige vähem ja kolb kestab kauem! ja mis kuradi ajast hinnatakse kalliduse järgi-kui hea või halb on .....
RS 125
Kasutaja avatar

krossboy

osta sa sõida saad teada noh ära karjuma hakka
Kjataana

PitBike White Knuckle

pang

Lugemata postitus Postitas pang »

krossboy kirjutas:
Valvoline on sellepärast kõige parem et ta on esiteks kõige kallim ja kõige vähem sossab ning mootor töötab selle õliga kõige paremini ning kolb kestab kauem.
Mul on selline tunne, nagu loeks ma valvoline edasimüüja teksti, aga kirjavead kummutasid selle oletuse ümber.

Automaailmas pidi valvoline olema üks keskmistest.
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

Castrol on parim, miks muidu maailma tipptasemel motospordis kõige rohkem seda kasutatakse.. :ner:

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

krossboy kirjutas:
ma saan ka sõbralt ühte õli, seda saan ma turuhinnast 2x kallimalt nii et ma olen kindel et see õli on ka 2x parem. tossab jah vähe, või olen ma lihtsalt õliga kooner? kolb kestab ka kaua, juba 2k olen läbi sõitnud ja töötab :shock: .

tegelikult on mul küsimus kuidas sa tead et mootor töötab kõige paremini just selle õliga? kolb kestab kui kaua? võrreldes mis õllidega? ja ma võin sulle ühte õli tegelikult kallimalt müüa ka.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Pmst harju keskmisele rollerile käib see Valvoline poolsünt väga hästi (halli aeroxi pilt peal). Tuttavate rinka vendade käest kuulnud Motul 600 nime ja Castroli täissünti. Ise olen Shelli täissündiga rahul, kuid plaanis minna Motuli peale üle, kuna saaks tuttavalt väga odavalt seda.

Tiiger

Lugemata postitus Postitas Tiiger »

Ise kasutan Valvoline 2t ja 1L maksis bensukas üle 100.- :?
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

xzburnoutzx kirjutas:
Pmst harju keskmisele rollerile käib see Valvoline poolsünt väga hästi (halli aeroxi pilt peal). Tuttavate rinka vendade käest kuulnud Motul 600 nime ja Castroli täissünti. Ise olen Shelli täissündiga rahul, kuid plaanis minna Motuli peale üle, kuna saaks tuttavalt väga odavalt seda.

Motul 600 ja Castrol TTS on ainukesed õlid mida kasutan..
miks nad head on?
kuna ringraja kartides kasutatakse motulit ming maailma tipptasemel motospordis kasutatakse castrolit.
Kasutaja avatar

Teema algataja
minenohh

kuulge aga kui te nimetate mingi õli siis pange tema hind ka kirja. ega mingi 300kr/l ei saa võrreldagi 30kr/l - ga. näiteks ma tahaksin võimalikult head õli, mis oleks max, 100kr/l noh võib ka mõni kroon rohkem olla. kas selle eest oleks mingit kõige algelisemat täissünti, ja kui isegi on, siis kumb on parem, kas mingi saast täissünt või hoopis mingi elu kvaliteetne poolsünt?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Sul ei ole vaja täissünt õli, kui pole mootorit, mis käib kõrgetel pööretel pidevalt. Nagu ma enne ütlesin Valvoline poolsünt õli (aeroxi pildiga) käib. Castroli Scooter oil - poolsünt on ala 140 eek ja see on juba päris korralik kraam. Kõige odavamad täissünt õlid on ala 160 kr aga jäta meelde, et hind ei võrdu kvaliteet. Hind=Firma
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

ats91 kirjutas:
Castrol on parim, miks muidu maailma tipptasemel motospordis kõige rohkem seda kasutatakse.. :ner:
Sponsorid? :wack:
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

sander kirjutas:
ats91 kirjutas:
Täpselt see, ega nad siis ju ei vali selle järgi mida nad tahavad...
Kui sa osaled motospordis, kus kulutused on suured, siis kui tuleb sinu juurde mingi firma, kasvõi kuskilt ei kujuta ette kust, ja pakub maksta kogu sinu hooaja õlikulud kinni (mis on muidugi väga suured motospordis) ja tahad öelda, et sa keeldud ?

Ise sõidan Valvolinel, nagu palju kuulnud ja KTM-s soovitati... :roll:
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

mina kasuta, seda mobile 1-hte poolsynt, mingi 90+ kr maksab, tundub kyll hea olevat, minu masin ei tossa, see on see punast värvi õli, ja poes soovitati kh seda õli, normaalne hind normaale kvaiteeet, aga kui sul mingi mega täis tuuning siis tasub ikka midagi paremat osta castrolit või midagi.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

krossboy

selle päerast tean et sõidan ise krossi ja aja pikku on see välja tulnud et küünal läheb kõige vähem täis ja kolb kestab kauam vot nii
Kjataana

PitBike White Knuckle
Kasutaja avatar

ats91

shadows kirjutas:
sander kirjutas:
ats91 kirjutas:
Kui sa osaled motospordis, kus kulutused on suured, siis kui tuleb sinu juurde mingi firma, kasvõi kuskilt ei kujuta ette kust, ja pakub maksta kogu sinu hooaja õlikulud kinni (mis on muidugi väga suured motospordis) ja tahad öelda, et sa keeldud ?

No ega nad päris sitta ka ei paneks ju, sellepärast, et odavalt/tasuta saab :D

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

ats91 kirjutas:
shadows kirjutas:
sander kirjutas:
ats91 kirjutas:

No ega nad päris sitta ka ei paneks ju, sellepärast, et odavalt/tasuta saab :D
ega nad sulle ei müü seda mis nad vormelisse panevad :wink:
Kasutaja avatar

ats91

Nojah, aga tootja on ju sama :D
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

Ise kasutan valvoline syn powerit (100% sünt:) . 195.- liiter suits on võrreldes teiste rollerite omaga ( igasugused mineraalid jne) väga talutava lõhnaga. halba pole midagi öelda..
peab ilmselt odavamale motulile (100% sünt.) üle minema :lol:
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!

pang

Lugemata postitus Postitas pang »

ats91 kirjutas:
Nojah, aga tootja on ju sama :D
WRC peugeot 206-te ja tänava 206-te ei anna küll mittemingisuguse kandi pealt võrrelda :) . Sama citroeni kohta.
Kasutaja avatar

Teema algataja
minenohh

Nii, käisin erinevates tanklates ja leidsin erinevaid õlisid. teile on küsimus, milline on neist kõige kvaliteetsem?
õlid on järgmised: 1) valvoline durablend 2t 99kr.
2) teboil 2t syntetic oil 93kr
3) mobil super 2t (poolsünt, punane) ca. 90kr
4) addinol super synt mz 408 2t 115kr
5) addinol biosynt 2t mz 407 40 108kr
hinnad on liitrihinnad. järjestada need paremuse vms. järjekorras. kui mõni teab selles hinnaklassis paremat õli siis trükkida kirja.

üldiselt tahan osta õli, sest praegu kasutan addinol super mix mineraalõli ja see tossab nagu korsten. vana silindriga hakkas tossama ja kui uus silku peale sai pandud siis tossas veel jõhkramalt ja küünal on tahmane.
kui mõni arvab et segukruvi ple paigas siis peaks nagu olema, sest kui ma proovisin mobili poolsünti siis oli hoopis teine tera, küünal puhas nagu peab ja tossas ka märkimisväärselt vähem.
Kasutaja avatar

Teema algataja
minenohh

Nii, käisin erinevates tanklates ja leidsin erinevaid õlisid. teile on küsimus, milline on neist kõige kvaliteetsem?
õlid on järgmised: 1) valvoline durablend 2t 99kr.
2) teboil 2t syntetic oil 93kr
3) mobil super 2t (poolsünt, punane) ca. 90kr
4) addinol super synt mz 408 2t 115kr
5) addinol biosynt 2t mz 407 40 108kr
hinnad on liitrihinnad. järjestada need paremuse vms. järjekorras. kui mõni teab selles hinnaklassis paremat õli siis trükkida kirja.

üldiselt tahan osta õli, sest praegu kasutan addinol super mix mineraalõli ja see tossab nagu korsten. vana silindriga hakkas tossama ja kui uus silku peale sai pandud siis tossas veel jõhkramalt ja küünal on tahmane.
kui mõni arvab et segukruvi ple paigas siis peaks nagu olema, sest kui ma proovisin mobili poolsünti siis oli hoopis teine tera, küünal puhas nagu peab ja tossas ka märkimisväärselt vähem.

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

osta siis mobili pool-synti...või täis-synti(hind miskit 150.-)...
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Kasutaja avatar

Teema algataja
minenohh

xzburnoutzx kirjutas:
Sul ei ole vaja täissünt õli, kui pole mootorit, mis käib kõrgetel pööretel pidevalt. Nagu ma enne ütlesin Valvoline poolsünt õli (aeroxi pildiga) käib. Castroli Scooter oil - poolsünt on ala 140 eek ja see on juba päris korralik kraam. Kõige odavamad täissünt õlid on ala 160 kr aga jäta meelde, et hind ei võrdu kvaliteet. Hind=Firma
kas wallaroo ehk siis ikkagi roller ei käi siis pidevalt kõrgetel pööretel või? ja kui isegi ei käi siis ka on täissünt parem kui poolsünt ju? eriti veel kui mõlemad on sama kallid. käisin ühes tanklas ja seal oli üks asjalik mees, kelle käest ma küsisin, kas valvoline durablend 2t 99kr/l on pool või täissünt. seepeale sain vastuse et too on kindlasti täissünt.
ei suuda hästi uskuda et 100kr saab tanklast liitri täissünti.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”