Probiker kiiver

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kurmo21

Probiker kiiver

Lugemata postitus Postitas Kurmo21 »

Tere, kas keegi oskaks öeldamidagi probiker kiivrite kohta?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Probiker ajab oma asja ära ajutiselt. Sõbral oli see ja noh luuki kinni panna ei saa sest kohe udune. Lärmas ka mis jube ja see oli rolleriga. Soovitaks sulle sellist kiivrit nagu Airoh Speed Fire Start (1300.- Ap-Motos www.aprilia.ee ja neid oli ka Automaailmas aegajalt, kuigi osteti kohe ära :P ) Saab sõita pea igal ilmal klaas kinni ning uduseks ei lähe. Hommikul vara kipuvad ääred natuke uduseks minema aga muidu vaikne ja kerge kiiver. Istub pähe hästi ja mina oma ostuga igati rahul. Enne oli selline kiiver nagu MAX krossikiiver ning see oli ka parem kui Probiker, kuigi sellest odavam ning ilusam. Airohil saab kleepsud ära võtta ning teistsuguseid Airohi theme kleepse osta.

Airoh Speed Fire Start:
Pilt
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Sattusin siin nüüd uurima RR Rider varasemaid postitusi (kuna Bick nii tabava võrdluse ühes teises kiivriteemas tõi) aga see selleks. Vaatasin, et küsija oma murele vastust pole saanud. Motomarket pakkus välja lingi, kus ka sõnakestki sellest Probikerist polnud. :? Niisiis proovin aidata:

Kui jutt on tollest odavaimast X1 mudelist, olgu siis kirju või ühevärviline, siis algaja vajadused katab kenasti ära. Mis on selle kiivri juures positiivset? Hind ja tihend visiiril. Negatiivseks võib lugeda suht suure kaalu ja kuna sisepolster on paks, siis annab ühe hooajaga suht palju järgi. Jälgi ostul seega suurust. Kui juba alguses veidi loksub, siis suva lõpuks tõénäoliselt päris palju. Samas on minu arvates kiiver oma hinda väärt. Sobib eelkõige algajale esimeseks kiivriks ja nn "tagasõitja kiivriks". Otsus on ostja teha. Varuvisiirid on vähemalt minul kogu aeg letis olemas.

PS! Kui RR Rider väitis (jälle ühes teises teemas), et ei tea kiivritootjat (peale Arai), mille vidinad saada oleks, siis pean "kurbusega" tõdema, et vähemalt minu maaletoodavale keskpärase tasemega SHIRO mudelivalikule on kohapeal olemas kõik kinnituskruvid, tuulutusavade katted, visiiri küljekinnituse katte ja loomulikult erinevad visiirid :)
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

Laurenzzo
Tsikkel: Honda VFR 750F 96a.

Lugemata postitus Postitas Laurenzzo »

aga mis te räägite x10 kuidas see on. Müra ja kõik muu?

terv lauri
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

Mul on probiker kiiver. Ega ei kurda küll, minul ajab asja ära, uduseks küll ei lähe nii lihtsalt ja müra, nuh ei oska öelda pole sõitnud kunagi mingi super kalli kiivriga, et võrrelda saaks :wink:
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

X10 on X1-ga võrreldes nn klassi võrra järgmine. Viisakam disain ja veidi paremad omadused. Müra sõltub väga paljudest asjadest ja sellele ühest vastust ei ole. Kohin/vihin/vilin sõltub nii tsiklist (kas naked, kõrge või madal klaas), isteasendist (püstine, rohkem kõhuli jne) ning pea kujust ehk siis sellest, kui palju kiivri sisu just sinu peale kuskilt toetust pakub ja kõrvu katab. Et saada ainu, siis on siin rohkem oma kogemus abiks. Nii nagu signasidki kunagi Autolehes testitud sai, testisime ka kiivreid ja mingit ühest vastust müra osas ei saanudki. Testijaid oli mitmeid ja kiivreid ning rattaid samuti. Võid jälle üldise tarkuse ammutamiseks siia vaadata http://www.pm.ee/bikehelp/artiklid/autoleht(13.06).pdf aga vastust konkreetsele X10 küsimusele kahjuks ei saa.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

m6mmik
Tsikkel: Honda XRV 750 Africa Twin
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas m6mmik »

olen omanud miski kuua ega vist või 2. mürises küll visiir tuult ei pidanud peale mõnda nädalat ja sisu vajus ära
ajutiseks kiivriks käib kah või siis mõnele seljakotile nupu otsa. nüüd shoei z-one ja muud ei oska tahtagi :)
Twinnipoeg Puhh :)
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

kas keegi oskab ytelda, kust saada robiker kiivri visiiri? automaailmast ostetud vict, aga seal ma kyll ei näinud, et oleks visiir myygil.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Mul Probiker, too odavaim mudel, Neemelt ostsin. Tõepoolest, on ära vajunud ja loksub natsa. Mühiseb ja kohiseb parajalt. Kuna tal kõrvade kohal polstrit pole, siis toppsin sinna mingit textiili ja asi läks tunduvalt paremaks. Visiiri tihend on jah ok, mul kolmas hooaeg ja ei tilgu kuskilt, visiiri lukustus eri asendites toimib ka laitmatult. Selle raha eest on kiivrit küll ja veel, mulle meeldib ta isegi rohkem kui mu kallim Nolan, kus kiivri lõuaosa peaaegu hammaste vahele ulatub :shock: . Visiiri tahaks uuendada, kuna sai kannatada natsa - Neeme kas sul tumedat visiiri on pakkuda?

Hans
V-MAX
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”