Värvimine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja

Mina igatahes saan pahtli ja liivapaberi tuttava käest, värvi aga Teguri tänava värvipoest, mingi speccial tsikli värv, Suzuki koodi järgi õige värv ka olemas, liiter 488.-

Ise tehtud, hästi tehtud

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Sass ära unusta krunti sinna pahtli ja värvi vahele
.
Põhimõtteliselt, kui on olemas tingimused (ruum, valgus, värvipüstol jne) saab oma zilkli ise värvitud küll, seda võin omast kogemusest öelda. Kvaliteet on muidugi iseasi, kuid harjutamine teeb tõepoolest meistriks, või vähemasti selliks... Odavam tuleb ta küll kui värvida laskmine, kuid mitte superodav. Värvi hinnad on olenevalt värvist 250.- kuni mitu tuhat krooni liiter, lisaks veel pahtel, krunt, pealislakk. MInu zikliremoondi eelarvest moodustas pahtlile-liivapaberile-krundile-värvile-lakile kulunud summa küll üsna tuntava osa. Kui tahta ise ja odavalt värvida, julgen soovitada nn. rekka-ja trammivärvi, 2komponentne lakkimist mittevajav värv, mis katab hästi ja on vastupidav. Liitrihind on kuskil 250 kr/l kandis, miinuseks aga piiratud toonivalik... Ise värvisin sellega oma zikli raami ja jäin tulemusega rahule.
Aga värvida laskmist tuleks küsida firmadest, mis autosid värvivad. Ise olen suhelnud Veho Eestiga, kus tundusid küll asjalikud (loe:asjatundvad) mehed olevat...
Zeek

Põhimõtteliselt, kui on olemas tingimused (ruum, valgus, värvipüstol jne) saab oma zilkli ise värvitud küll, seda võin omast kogemusest öelda. Kvaliteet on muidugi iseasi, kuid harjutamine teeb tõepoolest meistriks, või vähemasti selliks... Odavam tuleb ta küll kui värvida laskmine, kuid mitte superodav. Värvi hinnad on olenevalt värvist 250.- kuni mitu tuhat krooni liiter, lisaks veel pahtel, krunt, pealislakk. MInu zikliremoondi eelarvest moodustas pahtlile-liivapaberile-krundile-värvile-lakile kulunud summa küll üsna tuntava osa. Kui tahta ise ja odavalt värvida, julgen soovitada nn. rekka-ja trammivärvi, 2komponentne lakkimist mittevajav värv, mis katab hästi ja on vastupidav. Liitrihind on kuskil 250 kr/l kandis, miinuseks aga piiratud toonivalik... Ise värvisin sellega oma zikli raami ja jäin tulemusega rahule.
Aga värvida laskmist tuleks küsida firmadest, mis autosid värvivad. Ise olen suhelnud Veho Eestiga, kus tundusid küll asjalikud (loe:asjatundvad) mehed olevat...
Zeek
-
Teema algataja
nos kirjutas:ma võin värvidama olen seda tööd enne ka teind. mul pole küll suuremat sorti värvikambrit aga kui veits vaeva näha siis saab ilusa tolmuvaba pinna küll
näita mulle siklit siis oskan hinna ka öelda.
nos
http://www.biker.ee/index.php?kesk=gal_ ... &gal_id=10
Seal mu ratas on
Tegelt oleks vägagi huvitav teada üldse sellise teenuse umbkaudset hinda. Selge see, et tegu on loomingulise tööga ning seda on võimatu kindlaks hinnaks vormida, kuna pildid on erineva keerukusega, värvide arvust ning töö tegija matab ka osa oma hingest kindla peale pilti. Kuid siiski võiks mingi umbkaudse hinna välja öelda, no nii lävepakuks - äkki mu rahakotis polegi selliseid summasid kunagi olnud, mida küsitakse.
Huvi pakuks selline paagipealne (tilga kujuline paak) pildike suurusega 10x15 cm umbes.
Huvi pakuks selline paagipealne (tilga kujuline paak) pildike suurusega 10x15 cm umbes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.