Saksast rattaid ostma
Moderaator: Moded
Annan ühe kuldaväärt kontakti, kes on nõus vastastikusel kokkuleppel teie rattad saksamaalt ära tooma.
Firma nimi Arcotrans, see vist pikemat tutvustamist ei vaja.
Korra olen nende teenust kasutanud, asjaajamine oli 5+, helistati, hoiti asjaga kursis jne. aidati operatiivselt ka ühe ettenägematu probleemi lahendamisel.
Hinnaklass on sama mis autotreileriga tuues, Raitzi CBR1000 kesksaksast sauele toomise eest võeti 4000.- Soovi korral teevad ka tollibürokraatia ära, teenustasu oli vist 500.- esmase ülevaatuse akti peate küll ise orgunnima.
Kuna logistikutel nagunii käed-jalad tööd täis on, siis soovitan teda enne mitte tülitada, kui olete kindlad et ratas ikka saksas alles ja ka teile sobilik on.
Edu!
Firma nimi Arcotrans, see vist pikemat tutvustamist ei vaja.
Korra olen nende teenust kasutanud, asjaajamine oli 5+, helistati, hoiti asjaga kursis jne. aidati operatiivselt ka ühe ettenägematu probleemi lahendamisel.
Hinnaklass on sama mis autotreileriga tuues, Raitzi CBR1000 kesksaksast sauele toomise eest võeti 4000.- Soovi korral teevad ka tollibürokraatia ära, teenustasu oli vist 500.- esmase ülevaatuse akti peate küll ise orgunnima.
Kuna logistikutel nagunii käed-jalad tööd täis on, siis soovitan teda enne mitte tülitada, kui olete kindlad et ratas ikka saksas alles ja ka teile sobilik on.
Edu!
Viimati muutis CB500, 27 Veebr 2007, 16:31, muudetud 1 kord kokku.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
Concord
Teema algataja
aga millised on varajasemad kogemused, et on valid mobilest näiteks ratta välja, mis edasi, kas olete helistanud nendele müüjatele ja asjas mingi kokkuleppe saavutanud ja kas siis anda raha arco meeste kätte nad lähevad sinna, tasuvad seal selle summa mis müüja küsib ja toovad ära, või on asja juures muud nõksud ja nipid.
Keegi kes varem toonud on võiks kogemusi jagada.
Keegi kes varem toonud on võiks kogemusi jagada.
Valid ratta mobilest välja, juhul kui ise räägid saksa keelt pole probleemi, kui mitte siis võib juhtuda et kohe on keelebarjäär vahel, sest paljud sakslased ei räägi inglise keelt.
Tavaliselt on valik kas mailid, või helistad, kindlam on tegelikult helistada, sest nad on suhteliselt laisad mailidele vastama. Mailitsi jälle parem suhelda isenesest, on aega mõelda mida küsid jne.
Kui ratas alles (vahel on 2 nädalat tagasi müüdud rattal ikka kuulutus üleval) ja sulle sobilik, on soovitav nn. ostu-müügi leping teha (Kaufvertag), selle teeb sakslane, paneb sinna täpselt kirja milline ratas on jne. Sina paned on andmed, allkirja ja saadad tagasi.
Kindlasti peaks liskas tehnilisele seisukorrale uurima kas ratas on registrist maha võetud ja dokumentidega on kõik ok. Siis maksad ära, ise maksin kahes jaos(ettemaks, et ta ratast ära ei müüks ja hiljem ülejäänu), aga ega tegelikult suurt vahet pole kas korraga või mitte.
Raha saatmine saksa maksis Hansapangas 360 tavalise maksega ja 700eek expressmaksega(24h jooksul peaks kohale jõudma).
Arcotransile raha kaasa anda ei saa, neil tihtipeale mitu autot saksas ja paugust ei pruugi nad isegi teada millise järgi saadavad.
Tasub mõelda ka ratta kinnitamisele rekka peal, kuna meil oli müüja üks siklipood siis oli lihtne, ratas pandi special raamile ja kinnitati koormarihmadega, hiljem oli väga mugav kogu kremplit tõstukiga tõsta.
Kindlasti on mingid nüansid mida saab veel paremini teha, ehk kogenumad jagavad ka muljeid. Ma ainult 2 ratast EVsse sebinud.
Kohe tasub ka arvestada, et tekivad mingid probleemid ka.. vähemalt mina pole ilma saanud
Tavaliselt on valik kas mailid, või helistad, kindlam on tegelikult helistada, sest nad on suhteliselt laisad mailidele vastama. Mailitsi jälle parem suhelda isenesest, on aega mõelda mida küsid jne.
Kui ratas alles (vahel on 2 nädalat tagasi müüdud rattal ikka kuulutus üleval) ja sulle sobilik, on soovitav nn. ostu-müügi leping teha (Kaufvertag), selle teeb sakslane, paneb sinna täpselt kirja milline ratas on jne. Sina paned on andmed, allkirja ja saadad tagasi.
Kindlasti peaks liskas tehnilisele seisukorrale uurima kas ratas on registrist maha võetud ja dokumentidega on kõik ok. Siis maksad ära, ise maksin kahes jaos(ettemaks, et ta ratast ära ei müüks ja hiljem ülejäänu), aga ega tegelikult suurt vahet pole kas korraga või mitte.
Raha saatmine saksa maksis Hansapangas 360 tavalise maksega ja 700eek expressmaksega(24h jooksul peaks kohale jõudma).
Arcotransile raha kaasa anda ei saa, neil tihtipeale mitu autot saksas ja paugust ei pruugi nad isegi teada millise järgi saadavad.
Tasub mõelda ka ratta kinnitamisele rekka peal, kuna meil oli müüja üks siklipood siis oli lihtne, ratas pandi special raamile ja kinnitati koormarihmadega, hiljem oli väga mugav kogu kremplit tõstukiga tõsta.
Kindlasti on mingid nüansid mida saab veel paremini teha, ehk kogenumad jagavad ka muljeid. Ma ainult 2 ratast EVsse sebinud.
Kohe tasub ka arvestada, et tekivad mingid probleemid ka.. vähemalt mina pole ilma saanud
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Re: saksast
Jah mul on huvi tuua... Kas ja millal tood?msb kirjutas:kas kellegil on huvi saksast tsiklit tuua?
Aru ma ei saa... Kas sa pakud transpordivõimalust, või otsid seda ise?
Mul äkki (loe ÄKKI) jääb 1-3 tsikli kohad tühjaks ja saaksin need siis edasi anda.... Kas on huvilisi? Hind sõltub sellest, et kuskohast laetakse ja kui suur asi on... selliseid üle 200. kg asju ei võta... Keskmine transahind hind on ~4000.- Pakkumine kehtib ÄKKI ajavahemikul 06.04.04-10.04.04
Terv,
Kommionu
055 678 444
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
msb
Teema algataja
-
?Pr..
Teema algataja
-
?Pr..
Teema algataja
msb kirjutas:tegelikult otsin ise 1-2 inimest kaasa.minek oleks sõiduautoga ja käruga.
aga räägi enda variandist? kas sul mingi treileri variant ja saksas peab tsikkel juba olema valmis juba vaadatud või?
Tuleks kaasa, kui on vaba koht, kuid omal pole midagi välja vaadatud,sest konkreetset soovi pole, kui juhuslikult midagi silma jääb, siis võtaks ära!
priit.cou@mail.ee
-
msb
Teema algataja
minek oleks planeeritud praegu 1.-25. mai vahel? täpset kuupäeva saab muuta veel. transport oleks sõiduauto ja käru kuhu tsiklid panna.inimesi on momendil kaks.mina ja autojuht ning ainuke tsikli tooja olen ka momendil mina.mida rohkem meid on seda odavam on küte klappida(kaasa arvatud autojuht). täpset hinda ei oska sulle öelda aga autojuht arvas,et kui neljakesi siis +-2000 eeki ja läbi poola minna,kuna ta enne sealt sõitnud ka. kohta ma ka ei tea kuhu ostma minna,kuna ma pole seal enne käinud:) aga enne vaatab mõned kuulutused välja ja kohad kus müüjakse.
kui kellegil on mõned soovitused siis on need teretulnud?kuna ma ka suht võhik selles asjas aga öeldakse kes julgeb see võidab:)
kui kellegil on mõned soovitused siis on need teretulnud?kuna ma ka suht võhik selles asjas aga öeldakse kes julgeb see võidab:)
-
Alex
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
transport oleks sõiduauto ja käru kuhu tsiklid panna.
igaks petteks mainin, et poolas peaks järelkäruga kehtima kiirusepiirang 70km/h ja paar aastat tagasi ka kohati kontrolliti seda.
alex@mäletab hästi kuidas südamevärisedes pärakäruga 110 läbi poola uhas
igaks petteks mainin, et poolas peaks järelkäruga kehtima kiirusepiirang 70km/h ja paar aastat tagasi ka kohati kontrolliti seda.
alex@mäletab hästi kuidas südamevärisedes pärakäruga 110 läbi poola uhas
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
?Pr..
Teema algataja
msb kirjutas:minek oleks planeeritud praegu 1.-25. mai vahel? täpset kuupäeva saab muuta veel. transport oleks sõiduauto ja käru kuhu tsiklid panna.inimesi on momendil kaks.mina ja autojuht ning ainuke tsikli tooja olen ka momendil mina.mida rohkem meid on seda odavam on küte klappida(kaasa arvatud autojuht). täpset hinda ei oska sulle öelda aga autojuht arvas,et kui neljakesi siis +-2000 eeki ja läbi poola minna,kuna ta enne sealt sõitnud ka. kohta ma ka ei tea kuhu ostma minna,kuna ma pole seal enne käinud:) aga enne vaatab mõned kuulutused välja ja kohad kus müüjakse.
Njahh... Julge hundi rind on...?Pr.. kirjutas:msb kirjutas:kui kellegil on mõned soovitused siis on need teretulnud?kuna ma ka suht võhik selles asjas aga öeldakse kes julgeb see võidab:)Sobib, kui vaba koht on olemas! Olen enne käinud, kuid ainult reisijana.
Vaesed seiklejad.... Kohe kahju teist kui esmakordselt sedasi Saksa põrutate ja kohe plaaniga tsikleid osta... Millegipärast tundub suht jube ettevõtmine olevat!!
Ainsa soovitusena lisan, et Saksamaal ei tee ilma navigatsioonita suurt miskit... Olen seal kümneid kordi käinud, aga sellegipoolest ei suudaks mõningaid kolkakohti leida...
Mehikesed.. Miks te oma tsikliostu nii hilisele ajale jätate... Võrreldes talvega (nov-veeb) on tsiklite hinnad peaaegu 50-100% ju tõusnud... Mina küll sealt enam "odavaid" tsikleid leida ei suuda...
Igatahes soovin edu!!
Terv,
Kommionu
Viimati muutis Kommionu, 08 Apr 2004, 00:15, muudetud 1 kord kokku.
Odavamad kui Eestis.... njahh... Selles on Sul isegi õigus..msb kirjutas:mnjaa,sul võib õigus olla,et odavaid ei leia aga odavamaid ikka kui eestis!
Aga ära unusta, et Saksa hinnale tulevad lisaks ka kulutused Tsikli Eestisse toimetamisex (+registreerimine+km)... seega võid igale tsiklile julgelt 10KEEK-si otsa planeerida... vot sedasi....
Odavad tsiklid leiab Taist.... Toon sealt mõned odavad (seljakotti mahtuvad) tsiklid, kui paari nädala pärast tagasi tulen...
Päikest ja vihma teile Kallid ratturid... Järgmised 2 nädalat põristan ma Taimmaaaal....
Terv,
Kommionu
-
Qubik
Teema algataja
Ratta toomine
Räägix siis oma loo ka ära
Läx sdasi et jawa ikaldas nii lootusetult et tekkis tahtmine saada omale lääneratas milelga saax ka pikema maa sõita kui 40 km:)
Kuna endal riigitöölise palgaga jäi rahaga tuugax siis panid ka sõbrad õla alla. aga saaga hakkas www.ebay.de- kust sai polteist kuud kammitud ja leitud nii mõnigi ratas mis viimasel hetkel yle pakuti, ja endalegi yllatuseks avastasin et lõpuks olin võitnud pakkumise yamaha xj 600 -e. Toomine- kammisn siit sealt, kõik firmad teatasid et 3000-3500 toomine, morn. tasas sattus tuttav märkama mu muret ja kuna ta ise Allando nimelises firmas tegelane , siis pakkus mulel ratta toomise 2200 eeku-olin rahul. sakslasele kandsin nõutud summa arvele usaldades teda ja ebay-s temale pandud kommentaare. rekkamees läx sinna tõsteti ratas peale, toodi paldiskisse, treileripeal oli ratas nii profilt kinni pandud et lust vaadata-ei yhtegi yleliigset kriimu, mõlki ega muud jama.
nyyd olen õnnelik ja pyyan asja registrise saada et suve hakata nautlema:)
Kui keegi tahab nõu/abi siis jutukas...
aa sait ka www.hot.ee/qubikutsikkel
TÄNUD toetajatele:D
Läx sdasi et jawa ikaldas nii lootusetult et tekkis tahtmine saada omale lääneratas milelga saax ka pikema maa sõita kui 40 km:)
Kuna endal riigitöölise palgaga jäi rahaga tuugax siis panid ka sõbrad õla alla. aga saaga hakkas www.ebay.de- kust sai polteist kuud kammitud ja leitud nii mõnigi ratas mis viimasel hetkel yle pakuti, ja endalegi yllatuseks avastasin et lõpuks olin võitnud pakkumise yamaha xj 600 -e. Toomine- kammisn siit sealt, kõik firmad teatasid et 3000-3500 toomine, morn. tasas sattus tuttav märkama mu muret ja kuna ta ise Allando nimelises firmas tegelane , siis pakkus mulel ratta toomise 2200 eeku-olin rahul. sakslasele kandsin nõutud summa arvele usaldades teda ja ebay-s temale pandud kommentaare. rekkamees läx sinna tõsteti ratas peale, toodi paldiskisse, treileripeal oli ratas nii profilt kinni pandud et lust vaadata-ei yhtegi yleliigset kriimu, mõlki ega muud jama.
nyyd olen õnnelik ja pyyan asja registrise saada et suve hakata nautlema:)
Kui keegi tahab nõu/abi siis jutukas...
aa sait ka www.hot.ee/qubikutsikkel
TÄNUD toetajatele:D
-
Qubik
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.