Sõidukoolitus Marko Rohtlaanega
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2411
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Sõidukoolitus Marko Rohtlaanega
Marko Rohtlaan on nüüd 3 nädalat Eestis ja hea võimalus on läbida tema
ringrajasõidu koolitus. Täpsemat infot 5514404. Päeva hind on ainult 3000.-
terv
Kris@vahendab
XVZ-13 TF - Big Blue Light
ringrajasõidu koolitus. Täpsemat infot 5514404. Päeva hind on ainult 3000.-
terv
Kris@vahendab
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis kris., 02 Juul 2006, 18:18, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Mulle pakub huvi, et mitut sõiduhuvilist on ta selle raha eest õpetama, kas ainult ühte või enamaid?
Tervitustega
Päärn
Tervitustega
Päärn
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
kevadel kuulsin, et ta tahab ainult individuaalkoolitus teha. Mitte et seda kalliks peaksin aga ei näe mingit mõtet sellel, et Rohtlaan minusuguse algajaga mitu tundi jändaks. Mingi 4-5 kaupa oleks kyll huvitatud, hind muidugi peaks siis ka näo kohta väiksem tulema.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

nii - koolitusel käidud. ilm oli viimasepeal ja üritus ise samuti. Võeti läbi nn kallutamise ABC ja saadi nõu ka rattaseadistamiseks. Ühesõnaga tehti kõik puust ja punaselt ette. (tundub , et vähemalt mina olin siiani "kõike" valesti teinud ning ringiajad kasvasid koolituse käigus jõudsalt)
Tänud Markole viitsimise eest ja lahedale seltskonnale kõike paremat ning nael kummi.
P.S. üritan esmaspäeval mingi videomaterjali kokku pusida. musta on ligi pool tundi.
Tänud Markole viitsimise eest ja lahedale seltskonnale kõike paremat ning nael kummi.
P.S. üritan esmaspäeval mingi videomaterjali kokku pusida. musta on ligi pool tundi.
asfalt kirjutas:
ringiajad kasvasid koolituse käigus jõudsalt
See oli siis küll üks abx koolitus. Ma olen siiani rajalsõitmise mõttest nii aru saanud, et ringiajad võiksid tegevuse käigus väheneda
Aga iseenesest vinge, et tegijad võtavad vaevaks oma kogemusi jagada.
vaat mis kõike väsind inimene kirjutab. eks nad tõepoolest vähenesid....
ringiajad kasvasid koolituse käigus jõudsalt
See oli siis küll üks abx koolitus. Ma olen siiani rajalsõitmise mõttest nii aru saanud, et ringiajad võiksid tegevuse käigus väheneda
Aga iseenesest vinge, et tegijad võtavad vaevaks oma kogemusi jagada.
vaat mis kõike väsind inimene kirjutab. eks nad tõepoolest vähenesid....
Sai siis ka sellel koolitusel osaletud ja suurest punnimisest siiamaani jalad nats valusad. Aga kindlasti võib ütelda, et kes pole käinud sellisel asjal võiks kindlasti seda kaaluda kuna see värk on ikka igat seda senti väärt, mis selle eest välja käid. Minul isiklikult on peale seda ikka hoopis teine hingamine ja on kust edasi areneda! 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.