Freedo BT50QT-9(7) BAOTIAN
Moderaator: Moded
-
- Kontakt:
Paneb õlgu kehitama see jutt- "...kui tee peale jään, regullin kohe ära...."
-
- Kontakt:
Järgmises teemas vahetab see VÄNT juba tankimise ajal kolvirõngaid (...mul komplekt alati kaasas ja egas siis peale pikka sirget mõni mikron ju ikka kulub...) ja meie kõik loeme ja imestame ja arutame
See jutt läheb mõttetuks....
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda

Kavatsen osta paar juppi, et selle hiinaka minekut ja/või lõppkiirust kasvõi natukene suurendada.
Tahaksin osta rullikuid (rulle?), kuid ei tea, millised sobivad ja kust neid oleks võimalik saada?
Tahaksin ka soetada suurema düüsi, sõber soovitas #90 (koos koonusfiltriga) ? Ja samas küsiks kust neid düüse on võimalik osta?
Ning veel sooviksin osta koonusfiltri, kui see on võimalik? Kui on, siis millist ja kust?
Teretulnud on veel kõiksugused soovitused selle masina nn. "tuunimise" kohta.
Aitäh teemakohaste vastuste eest juba ette, jään neid huviga ootama

(Ei hakanud ka uut teemat nende küsimuste jaoks tegema

-
-
Kui vabamalt hingav õhufilter siis kindlasti suurema avaga düüs. Originaaldüüsiga jääb segu kindlalt lahjaks.(proovitud) Suurema düüsi otsa pole ise veel vähemalt eestis komistanud. Võimalik tegelikult ka suuremaks puurida. Välismaa internetipoodides olen suuremaid düüse trehvanud küll. Variaatorirullid on mõõtudega 16x13mm ja originaalis 6,5g. Ise soetasin Mulgi motoärist kõige odavamad(natu üle 100.-). Kestavad küll. Panin kolm 6,5 ja kolm 5g variaatorisse. Vabalhingava filtri(Malossi E5 325.-))sain samuti sealt. Mäletamistmõõda vist 39mm avaga. Summuti võiks ka vähe vabama läbilaskega ehitada.
Pea 3000 km on sõidetud.
Nii... Sõitsin, hakkas järsult pooma ja suri välja. Käima läks alles 5 minutilise tampimise peale, aga suri alati uuesti välja. Tegin karpa lahti, membraan oli liivane. Nii sain asja tööle... Nüüd selline asi, et gaas jääb peale. Aga samas kui ma karpa silindri ja õhufiltri vahelt ära võtsin, võtsin ära ka selle, mis seal juhtmega ühendatud on, kahe poldiga kinni (külmkäivitus?). Tagasi seda korralikult ei saanud, ühe poldiga sai kinni, teine üle poole ei lähe. Asi võib selles olla ?
Endal ainult üks piiraja maas, see vasest düüs või mis iganes. Peale selle maha võtmist oli minek kõvasti paranenud ja tippkiirus läks laksult 55 pealt 70 peale. No, natsa üle 70, nii kuskil 71-72.
Aga kus veel piirajad on ? Kas nõelal võib selle seibi ära võtta ? Või lihtsalt tõstan seda nõela seibi kolmandasse soonde ja võttan selle kummi sealt ära ? Rääkige mulle piirajatest, aitäh.
Kuskil kolmandal lehel ütles ping, et ta leidis kolm piirajat oma Freedo 1'l.
Mul Freedo see kirju värviga, 2006 aasta oma

-
Loomulikult peab karburaator täpselt samamoodi kokku minema nagu tehasest tulnud. Gaas jääb peale? Ega trossi liialt ära ei pingutanud? Või tühikäigukruvi peale kruttinud? Miks karburaatoris oli liiv? Kindlasti ei tohi seda sinna jõuda. Lõdvikud-voolikud terved?
Ma tõstsin nõela, ma arvan, et asi ka selles. Kui mul täna parem hakkab, siis ma ajan jalad alla ja lähen vaata oma rollerit.
Kas midagi sumpaga ei saa ette võtta ? See on väga kahtlane, ma arvan, et see ise on ka suur piiraja. Aga üks tuttav pani omale teise sumpa alla ja tal oli tippkiirus ainult 65 km/h.
Tahtsin küsida kas mul on ka selline piiraja ? Rolleriks Baotian Freedo 1 (BT49QT-10)Sarge kirjutas:Endal ainult üks piiraja maas, see vasest düüs või mis iganes. Peale selle maha võtmist oli minek kõvasti paranenud ja tippkiirus läks laksult 55 pealt 70 peale. No, natsa üle 70, nii kuskil 71-72.
Rolleril ilusti läbisõit tehtud, sõidetud 1400km vms. Veits paranes tippkiirus küll, 47'lt 52 ni. Ühtegi piirajat pole maha võetud veel. Vahest kui pikalt olen sõitnud ja sõidan sileda maantee peal, sis tuleb tasapisi isegi peaaegu 60 km/h sisse. Rolleri on ka palju vigu, mida ma iseenesest vihkan.
Endal mure rolleriga...
Äkki keegi oskab aidata.
Kui ma rolleriga sõidan, siis äkki hakkab pooma ja ei saa bena peale... (böööööö).
Karpa on igast kohast läbi puhutud ja abi pole.
-
No loogiliselt võttes võiks ju siis bensiini pealevoo paagist alates üle vaadata. Vaakumvoolik ilusti küljes ja terve? Vaakumkraan töökorras? Bensiinifilter puhas? On ikka kvaliteetne bensiin paagis? Paak puhas seest?Sarge kirjutas:
Endal mure rolleriga...
Äkki keegi oskab aidata.
Kui ma rolleriga sõidan, siis äkki hakkab pooma ja ei saa bena peale... (böööööö).
Karpa on igast kohast läbi puhutud ja abi pole.
Nõela alt ära võta mingeid seibe ära. Need PEAVAD seal olema. Ärge nähke iga asja otstarbes piirajat. Nagu luulu kohe

Miks sa filtrit ära ei vaheta, kui see liiva ja sodi läbi laseb. Siis on igasugused böööd võimalikud. Varsti ei tee sedagi sooniliseks kulutatud-höörutud kolvi, rõngaste ja silindriseina tõttu.
Karpas on bena kõik korralikult olemas. Aga lihtsalt ta ei saa kuskilt peale.holma kirjutas:No loogiliselt võttes võiks ju siis bensiini pealevoo paagist alates üle vaadata. Vaakumvoolik ilusti küljes ja terve? Vaakumkraan töökorras? Bensiinifilter puhas? On ikka kvaliteetne bensiin paagis? Paak puhas seest?
Nõela alt ära võta mingeid seibe ära. Need PEAVAD seal olema. Ärge nähke iga asja otstarbes piirajat. Nagu luulu kohe![]()
Miks sa filtrit ära ei vaheta, kui see liiva ja sodi läbi laseb. Siis on igasugused böööd võimalikud. Varsti ei tee sedagi sooniliseks kulutatud-höörutud kolvi, rõngaste ja silindriseina tõttu.
Võimalik, et düüs pole korras ?
Edit:
Täna jamasin siis pool päeva. Tegin sellise avastuse, et karbussis on bensiin olemas, voolab alla, aga silindrini ei jõua.
Ainuke võimalus võib olla veel ujuk. Aga kõik liikus korralikult. Eks ma homme teen siis ujuki ka lahti ja loodetavasti on viga seal.
Aga samas, ma lasin bensiini otse silindrisse ja siis isegi ei lubanud midagi...
Edit: Jamasin täna jälle päev otsa. Katsetasin karpaga igasugu erinevaid asju. Aga ei midagi. Kui silmaga üle vaadata ja läbi puhkuda, on karpaga kõik korras.
Nüüd on ainult silindrisse piiluda ja vaadata, mis seal sees toimub.
Re: Freedo BT50QT-9(7) BAOTIAN
Nii, võtaks teemat natuke üles. Kuidas kellegil freedod elavad ? Sõidavad ikka veel ? Enda freedo 1l'st siis, sai vahepeal ära vahetatud survevedru, sidurivedrud ja rullid. Aga ei saanud peale jätta, sest koguaeg jubedalt pöördes. Kuu aega tagasi juhtus ka nii, et sõitmise ajal läks variaatori rihm täitsa ribadeks ja rullid lendasid variaatoris laiali, tore oli tee ääres seista, sai siis soetatud uus rihm, see andis 5 km/h juurde (ennem oli tippkiirus 60km/h). Rolleri kiiruseks hetkel 65 km/h. Pole kuidagi kiiremaks saanud seda enam. Plaanid ka olnud, et osta 80 cc silinder aga rahadega hädas. Piiraja aint eemaldatatud pöörete piiraja. Kuskilt pole rohkem leidnud neid, või neid enam polegi lihtsalt. Siit tekkis ka küsimus, et kuidas muuta rollerit võimsamaks/kiiremaks ilma, et osta tuuningjuppe ja värke, kui üldse on võimalik.
mul freedo 5 ... 139qma mootoriga sõidetud 2400 km ja sooviks piirajast lahti saada kuid ei leia seda ... pole kruvi karbussis, roosa juhe cdil pole ühendatud (cdil pole seda klemmi ) variaatori esimeses osas pole puksi , segu nõel kõrgeimas asendis kuid kiirust üle 55 ei areta 55 on selline vhea kiirus keskmine siiski ca47... kus sul see pöörete piiraja asus
Vaata variaatorisse, kas sinna jookseb üks juhe vastu sidurit. See on pöörete piiraja. Kui sul see on, siis eemalda, kui mitte, siis ma ei oska midagi arvata enam.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.