Bikeri foorumist...ettepanekud...

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

z1000

Re: Bikeri foorumist...

Lugemata postitus Postitas z1000 »

scryth kirjutas:

Mina olen teinud nii, et kopin URLi mitte aadressiribalt vaid paremal asuvast "embed" sektsioonist. Siis kustutan üleliigse jura ära.

sealsamas on ka ju URL lahter, ei pea pärast midagi kustutama.

.
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Kes kurat äriteemade juures nii vägevalt kustutab??? Üks hetk on vastused, teine hetk enam pole, isegi PSi ei oska saata!!

Kurat mine õue ja hinga värsket õhku mitte ära klõpsuta vihaga poste prügikasti!

Ja oi kui see post kustutatud on!

PiltPilt
Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

--DogFood-- kirjutas:

Kes kurat äriteemade juures nii vägevalt kustutab??? Üks hetk on vastused, teine hetk enam pole, isegi PSi ei oska saata!!

Kurat mine õue ja hinga värsket õhku mitte ära klõpsuta vihaga poste prügikasti!

Ja oi kui see post kustutatud on!

+1

Minu ühe ostu teemaga kustutati kasutaja ka veel ära, pidin uuesti tegema kasutaja :roll:

Viimati muutis Mhhh, 15 Nov 2009, 21:20, muudetud 1 kord kokku.
Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->
Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Kui te PS'i ei ole saanud, siis ehk Tarts oskab seda siin kommenteerida. Mina ei näe, mis läbu või mitte-läbu kustutatud teemades toimunud on, nii et täpsemalt ei oska selgitada ka.

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Kas on iseenesest palju paluda modedelt, et nad põhjendaksid postituste kustutamisel ka ära, miks see post seekord seda rada pidi läks. Mingis mõttes ju arusaadav, kui tõesti tuleb päevas kümneid postitusi elimineerida, siis lihtsalt ei jõua igale mehele seletada, et varjatud reklaami või mingit vaenu õhutavat kraami vms. siin ei soovita presenteerida aga... tihtipeale jääb omale sita maitse suhu küll, kui oma posti isegi fleimist hiljem ei leia. Mul isiklikult on seda küll harva juhtunud (ma arvan) ja paaril korral on isegi Piipz või mõni teine võtnud vaevaks mainida, mis pahasti oli aga teinekord jääb jälle omale sellise justkui tähelepandamatu posti pärast selline süüdlase tunne külge, et mida kuradit ma siis nüüd jälle ütelda ei tohtinud + käib see teema läbivalt ka muudes kohtades läbi, seega... palume viisakalt selgitusi.

:bsmile:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

baltroon kirjutas:

Kas on iseenesest palju paluda modedelt, et nad põhjendaksid postituste kustutamisel ka ära, miks see post seekord seda rada pidi läks. Mingis mõttes ju arusaadav, kui tõesti tuleb päevas kümneid postitusi elimineerida, siis lihtsalt ei jõua igale mehele seletada, et varjatud reklaami või mingit vaenu õhutavat kraami vms. siin ei soovita presenteerida aga... tihtipeale jääb omale sita maitse suhu küll, kui oma posti isegi fleimist hiljem ei leia. Mul isiklikult on seda küll harva juhtunud (ma arvan) ja paaril korral on isegi Piipz või mõni teine võtnud vaevaks mainida, mis pahasti oli aga teinekord jääb jälle omale sellise justkui tähelepandamatu posti pärast selline süüdlase tunne külge, et mida kuradit ma siis nüüd jälle ütelda ei tohtinud + käib see teema läbivalt ka muudes kohtades läbi, seega... palume viisakalt selgitusi.

:bsmile:

Ära hala..
Ja minu küsimus:
Kas praegune on bikermaili lõplik versioon?!

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kui läheb mingiks rämedaks OT-ks, siis ma kustutan kõik läbu ära, teiste modede tekst läheb samamoodi, ei hakka siis igaleühele eraldi ütlema. kui aga üks inimene mingi konkreetse värgiga hakkama saab, siis ütlen eraldi ka. nii lihtne see ongi :)

Kasutaja avatar

Kalapea
Kontakt:

See on tore kui "rämedat ot" kustutatakse, kuid see pole enam normaalne kui müügikuulutuste vastuseid kustutatakse!

PiltPilt

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Kas on kuskil kirjas, et kuulutuse up-imine on keelatud?

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

[/quote]
Ära hala..
Ja minu küsimus:
Kas praegune on bikermaili lõplik versioon?![/quote]

Peaks olema jah.

väinz

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

extinction kirjutas:

UP'imine ei ole praegu reeglites otseselt kirjas, kuigi peaks panema, sest seda kiputakse ära kasutama. Kui meil on siin näiteks 4 kasutajat, kes oma uppimistega teemasid esilehel hoiavad, siis on see ebaõiglane teiste vastu, kelle kuulutus uppimiste tõttu kohe teisele lehele kaob. Seega kasutage mõistlikult.
Kui keegi veel mäletab, siis oli vanasti kuulutuste kommenteerimine üldse kinni, kuna täpselt sama teema läks täielikult käest ära.

väinz

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

vilosius

Nonii, nüüd ma ei saa üldse oma mailboxi sisse enam
"Error: Login failed - Username or password is incorrect"

+358458693818
Kasutaja avatar

Kalapea
Kontakt:

Aga pakkumiste tegemine pole upimine, kui keegi kirjutab mingisuguse vahetuspakkumise või hinnapakkumise ja siis tuleb mingi põmmpea kes selle ära kustutab ning kui sa näpuga järge enda teemas ei aja siis ei saa keegi teada kas ta kuulutusele vastati või mitte, mõni aju võiks sellel kuningmodel olla.

PiltPilt

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Pange reeglitesse jah see up-imise värk. Ma up-isin, Tarts tegi märkuse ja ma jäin õige lolli olekusse - öeldi et ei tohi, aga kuskil kirjas küll pole... Siiski kuulasin sõna ja rohkem ei up-inud igaks juhuks.

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

vilosius kirjutas:

Nonii, nüüd ma ei saa üldse oma mailboxi sisse enam
"Error: Login failed - Username or password is incorrect"

Sama lugu :evil:

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

vilosius

See on mingi üldine kala ja inimesed juba tegelevad sellega :bsmile:

+358458693818

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

--DogFood-- kirjutas:

Kes kurat äriteemade juures nii vägevalt kustutab??? Üks hetk on vastused, teine hetk enam pole ...

Mina teen seda. Juhindudes reeglitest ja võrdsuse printsiibist.

extinction kirjutas:

REEGLITE 1. punkt ütleb: "Postita ainult siis kui post sisaldab mingit inffi või midagi huvitavat ka teiste foorumi kasutajate jaoks." Lausendid "Veel on alles", "ikka müügis" :ner: , :wack: , (togi) , jne jne on ikka info või midagi huvitavat teistele kasutajatele, kui selle reegli eesmärgi järele küsida? Seda sama toetab ka reeglite 2. punkt, mis ütleb: "Mõttetud postid nagu "uhhid" ja "ahhid" kustutatakse (korduval eksimisel bannitaks konto)"
Ja nagu sellest veel vähe oleks. Nende samade reeglite 5. punkt ütleb: "Kohustus on austada teisi foorumi kasutajaid". Leian, et see ei ole teiste austamine, kui võtta ja oma kuulutus(t)e UP-itamisega teiste kuulutusi allapoole tambitakse. Kõigil PEAB olema võrdne võimalus olla nähtav. Punkt.

--DogFood-- kirjutas:

... isegi PSi ei oska saata!! ...

Oskan. Ja olen ka saatnud. Aga foorumil on pea 12000 kasutajat, modesid on kümmekond. Igale poole lihtsalt ei jõua. Äkki dogfood seekord andestab, kui ma ilusti palun.

--DogFood-- kirjutas:

... Kurat mine õue ja hinga värsket õhku mitte ära klõpsuta vihaga poste prügikasti!...

Xanax või piparmündi tee on abiks.

--DogFood-- kirjutas:

... Ja oi kui see post kustutatud on!

Või muidu? :lol:

Mhhh kirjutas:

Minu ühe ostu teemaga kustutati kasutaja ka veel ära, pidin uuesti tegema kasutaja

Sina läksid reeglite 2. punkti teise lause alla. Kergemas versioonis. Said omale lugeja õigused. Ajutiselt.

Kas keegi oskab mulle seletada, miks mõned saavad oma eksimusest aru ja ei kisa, teised küsivad viisakalt, saavad vastuse ja ei kisa. Mõnedele aga ei aita mitte miski? :lol:

Kogu pika jutu lühike kokkuvõte - pidades enesest lugu peetakse ka teist lugu. Ärge tekitage müügi kuulutuste UP-itamist ja pidage lugu kaasfoorumlaste kuulutamise soovist ning midagi teie kuulutustega ei juhtu. Kes tahab oma kuulutusi väga aktiivselt presenteerida, ostke foorumi pealehele bänner. Kõik võimalused mõistlikuks äri ajamisek on olemas. Ja proovigem ka sellest aru saada, et foorumi kasutamine ei ole meie põhiseaduslik ja võõrandamata õigus. See on meie privileeg. Austagem meile antud võimalust ja suhtugem austusega teistesse foorumi kasutajatesse!

Muuseas, müügiteemades on vahest mõistlikke arutelusi. Aga kuulutuse all ei ole selleks õige koht. Tehnika teema on selleks õige koht. Pealegi, tehnika huviline ei pruugi vastuseid turul otsida. Mõelgem ka sellele!

Tarts

Ja veel üks väike soovitus.
MÜÜGI REEGLITES on sellised punktid:

• Kui paned müügikuulutuse siis veendu, et kõik vajalik info ja su kontaktandmed oleks olemas.
  • Kuulutuse postitaja saab oma kuulutust muuta ja kustutada.

Loe neid selliselt, et kui oled turul kuulutuse teinud, siis pane kogu info sinna KOHESELT kirja. Oma kuulutusele lisa postituse tegemine teatega, et nüüd on ka pildid, ON UP-itamine, sest kuulutaja saab oma kuulutust muuta, ehk vajaliku hiljem meenunud info kuulutusele lisada. Samas saad ka kuulutuse pealkirja muuta, lisades sinna näiteks "uus info", "uus hind" jne.

Ja palun ärge unustage ära kustutada oma kuulutust, kuid teil kaup tehtud on. See on samuti elementaarne viisakus teiste suhtes.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

kas kõik liigutused peavad reeglites kirjas olema? vetsus käia ka enam ei saa, kui potijuhendit pole?

Viisakus ning loogiline mõtlemine on reegel number 1.

Pooldaksin sellist süsteemi, kus teemat ise upitada ei saa. ehk siis müügiteemasse pole võimalik ise 2 postitust järjest teha.
See ei tohiks Sysile liiga suur pähkel närimiseks olla?

Tarts

Piipz kirjutas:

kas kõik liigutused peavad reeglites kirjas olema?

Mitte kellegil kuradil ei ole vaja ei reegleid ega lepinguid ega seaduseid, kuni ei teki lahkhelisid. Nii kaua kuni inimesed käituvad heas usus, pole ju neid tõesti vaja. Kui aga tekib mõni oma õiguseid nõudev хитравыебанный, siis ongi neid vaja selleks, et arutada, kellel õigus on. Kahjuks nii on!

Kasutaja avatar

Mhhh

Tarts kirjutas:

...

Olgu, olgu...ära pikka viha pea :D . Harjumatud reeglid, aga küll ära harjub.

// Endale meeldiks ikkagi, kui saaks teemasid upitada vahest.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

tubli, moded.
delete ? ....OK
tehtud.
olge ikka tublid ka edaspidi :!:

Zorts

Lugemata postitus Postitas Zorts »

Kurat,kas mu 2 kuud tagasi ostetud arvuti on tõesti selline saast,et bikeri avalehe laadimiseks kulub 10 sekundit?See probleem vist juba kaua olnud,ennem arvasin,et mu vana rondi viga,et küsimus oleks,kas parandatakse ära?

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Zorts kirjutas:

Kurat,kas mu 2 kuud tagasi ostetud arvuti on tõesti selline saast,et bikeri avalehe laadimiseks kulub 10 sekundit?See probleem vist juba kaua olnud,ennem arvasin,et mu vana rondi viga,et küsimus oleks,kas parandatakse ära?

Äkki vaja 2 kuud vana arvuti garantiisse viia? Või kasutada inimsõbralikumat brauserit?

Challenge the Adventure.Ride The World

Zorts

Lugemata postitus Postitas Zorts »

Primo kirjutas:
Zorts kirjutas:

Äkki vaja 2 kuud vana arvuti garantiisse viia? Või kasutada inimsõbralikumat brauserit?

Eks ma jah olen ie 6 jünger aga probleeme on ainult biker.ee lehega.Samas ära võiks ikka parandada,eks neid ie6 jüngreid veel leidub :bsmile:

Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

Teemade upitamise täielik ära keelamine minu meelest päris õige ei ole. Üldjuhul kui müügifoorumis brausid, siis üle 5-10 lehe ei viitsi järjest läbi vaadata, miskipärast on selline mulje mulle jäänud.

Upitamise kohapealt võiks reeglites kirjas olla, et see on lubatud näiteks korra nädalas. Sellest ei tohiks liiga suurt läbu tekkida ning potensiaalne (proovi korra veel) ostja näeb, et kuulutaja aktiivselt veel müügiga tegeleb. Kui leiad kuulutuse, mis on kuu või paar tagasi üles riputatud ning mingit elumärki pole kah teemas näha, siis kogemused näitavad, et päris paljud potensiaalsed ostjad kaotavad huvi sest oletavad, et "ju kaup juba müüdud on".

just my 2 cents.

edit: miks see üks sõna punast värvi on? :D

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

tühjendasin proovimõttes cache'i ära ja üle 4 sekundi ikka ei avanud, ei Chrome'i, ei Internet Exploreri ega ka Firefoxiga.
Teisest arvutist ka.
Homme võin ka tööjuurest proovida.
Järeldus, aeglane biker.ee esilehekülg võib sõltuda arvutist, teenusepakkujast või mingist muust probleemist, kuid mite biker.ee esileheküljest.
Ja noh.. On võimalusi teha kiire veel kiiremaks ;)

Kasutaja avatar

Mhhh

Ühe sekundiga laadis ära...3 sekundit läks ühe kuulutuse laadimisega.

Kasutan FF'i, teenusepakkujaks Elion.

Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Mu arvuti aga viimasel ajal ei uinu kui Firefox´i aknas on avatud Biker esileht. :lol:

Tarts

petz61 kirjutas:

tubli, moded.delete ? ....OK tehtud. olge ikka tublid ka edaspidi :!:

Vihjest sain aru. Ja edaspidi su soovidele vastu tulles рад стараться!

meph kirjutas:

Upitamine võiks olla lubatud näiteks korra nädalas ...

Ja soovid sa nimetada, kes seda nädalast tähtaega jälgima peaks? Praegugi kasutajaid kurdavad, et ei suuda ise oma kuulutuse postitamise aega jälgida ja kipuvad kuulutusi dubleerima enne 60 päeva täitumist.
Ajaliselt vana kuulutuse vastu huvi tundes ei ole ju keeruline saata kuulutajale ES ja üle küsida. Ühtlasi aitakse see ka üldist korda hoida, sest kui kuulutajal on kaup juba koos ja ununes kuulutus kustutada, siis on see hea meeldetuletus. Veelkord meenutan, et peale kauba tegemist on kuulutuse kustutamine kuulutaja asi.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”