Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Bätman, viska see trakklog ka üles, äkki keegi leiab Nuxxsi numbrimärgi ka üles, kui satutakse sinna kanti.
kahjuks ei saanud päris võiduka lõpuni teiega sõita, aga kilomeetreid tuli kokku veidi üle 250 (start Tallinnast ja finish Tallinnas). Lisaks ilusale ilmale selgu tanklat kylastades, et tänase päeva keskmine kütusekulu oli 4,85, mis omamoodi minu isiklik rekord (muidu ikka mõnevõrra rohkem olnud alati).
Ja Nuxxile sai kuskil Kehra kandis naljaga pooleks öeldud veel, et näedsa numbrimärk sul ka veel alles (nimelt paludel ju numbrimärk poldiga kinni!). Sõnasin vist ära. Sorry!
Jup
Väga lahe sõit oli, tänud kõigile. Ja numbrimärk on metsast "retriivitud" Mis üks varajase ärkamisega inime ikka pühapäeva hommikul mõistlikku teha leiab kui ikka metsapoole.
Väga hea oli, et Kehras jäi meelde, et number alles. Järelikult pidi pärast Kehrat olema. Ja oligi.
Tegelikutl võiks nädalavahetusel sõita ehk küll. Tundub, et vihma väga nagu ei lubata. Soodla kandis polügon vist kinni ikka veel laskmistega, või on kellelgi muud infot. No infotahvlini võib ikka sõita ja vaadata mis seal öeldud.
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Nuxxs kirjutas:Tegelikutl võiks nädalavahetusel sõita ehk küll. Tundub, et vihma väga nagu ei lubata. Soodla kandis polügon vist kinni ikka veel laskmistega, või on kellelgi muud infot. No infotahvlini võib ikka sõita ja vaadata mis seal öeldud.
Info otse polügooni ülemalt - laskmistega alustatakse 03.11. Nii et anname sel nädalavahetsel ise tuld
Kas oskab keegi öelda või miks mitte ka kaardil viidata sellele piirkonnale, kus seal Soodla kandis see polügon on, kus tehakse ka laskeharjutusi? Jääb see Peterburi mnt poole või hoopis Piibe äärde? ise olen seal aegajalt ringi liikunnud, aga pole kunagi seda polügoni tehvanud.
Tänud!
Polügon jääb enam vähem joonel suunaga 345 Tapast ülespoole peaaegu kuni Narva maanteeni. Vana polügon (CCCP) oli vist suurem ja selle all olid nii Paukjärv ja muud ümbritsevad maad. Polügonist ei ole võimalik mööda sõita, sest tee ääres peaks silma paistma hästi suur kollane silt (kui just mehi ei ole valves). Kui punane lipp ka lehvib aga mehi ei ole siis hakkab miskit käima. Kui mehed ka siis käib kindlasti kohe. Polügonile pääseb mööda teed Kolgult Pala poole. Silt on jõe ääres, enam vähem N59,34354 E25,82282
Laupäeval lubavad sünoptikud enam vähem ilusat. Pühapäeval peaks isegi täitsa päikseline (aga külm) olema.
Niiet võiks sõita küll ju
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Info Kaitseväe harjutusväljade kohta
http://harjutusvali.mil.ee/client/defau ... bject_id=1
Hmm võiks täitsa mõelda...pole mitu kuud metsas käinud, samas rahaline seis kehv.
Eks vaatab võibolla isegi oleks võimalus tulla nv kui ilm ilus. Teeks viimase sõidu ja paneks selleks hooajaks ratta puhkama:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Suur tänu vastuse eest. Õnneks või kahjuks pole päris sinna kanti ise veel sattunud.
Huvi pärast uuriks, et kui te lähete Soodla kanti siis kas on ainult kruusa/liiva teed või keeraks natukene teelt kõrvale ka
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Isiklikult meeldiks just rohkem kruus ja väikesed metsateed. Kuid mis plaanid teistel?
Ok väikesed metsateed kõlab ka hästi....ega ma enda Transalpiga kõrini mudasse ei saakski ronida aga lihtsalt pole niiii ammu pisikeses mudakeses müranud
Kui leian sponsori kes bensu kallab mulle paaki, siis olen käpp väikeste kruusa ja metsa teedel sõitma,
Siin Soodla kandis raske väikest muda leida , aga suurt muda on sitaks
ma see nädalavahetus Tallinnast eemal. kahjuks ühineda ei saa.
kui peaks järgmine nv. miskit toimuma, sisi tõenäoliselt ühineks.
Tafka jätab ka seekord jälle vahele. Tuli üks ootamatu väljaminek :/
suzupoiss kirjutas:gramm kus kandi mees muidu
Tallinna poolt muidu aga siklibaas on Anija kandis. Olin mõni päev võrguühendustest eemal, seega vähe ajast maas. Soodla kandi all pidasin silmas vana CCCp aegset polügoni osa. Seal päris mõnusad metsateed, Aru poolt liginedes ei ole vaja muda ka puurida.
garmm kirjutas:suzupoiss kirjutas:gramm kus kandi mees muidu
Tallinna poolt muidu aga siklibaas on Anija kandis. Olin mõni päev võrguühendustest eemal, seega vähe ajast maas. Soodla kandi all pidasin silmas vana CCCp aegset polügoni osa. Seal päris mõnusad metsateed, Aru poolt liginedes ei ole vaja muda ka puurida.
Kaardi/aerofoto peal oskad ligikaudse koha ära märkida?
Siis tean miskohta mõtled :p
minule sobiks pühapäev, tahtsin jubedalt eelmine laup. tulla aga ajaliselt oli start pool tundi varem kui minule võimalik oli
seega teeks pühapäeval?
Mõtleme, :d
Mul erilist vahet ei ole.
Aga muidu eelmine laupäev startisime kuskil 12:30, ootasime ühte siklisti
Seega, tasub helistada alati.
Ahoi kauboid,
kuulge, lepime kokku, et kui kellegile stardiaeg ei sobi, tund vähem või rohkem, siis andkem sellest teada. Me ei ole võistlustel ning iga huvilise soovi ja võimalust arvestame. eksole.
kahjuks see nv osaleda ei saa, aga järgmine anname minna
Ma oleks ka pühapäeval (sellel pühapäeval) tulija. Pidi ilus ilm olema ka. Kokku võiks ju jah kuskil nii 11.30 - 12.00 või kuidas teistele sobib kokku saada.
Üritan kella 12.00 paiku sealt Hä'rmakosu sildi juurest mööda sõita. Liigun Soodla poole. Ons' kedagi ka liikumas.
Nuxxs kirjutas:Ma oleks ka pühapäeval (sellel pühapäeval) tulija. Pidi ilus ilm olema ka. Kokku võiks ju jah kuskil nii 11.30 - 12.00 või kuidas teistele sobib kokku saada.
Üritan kella 12.00 paiku sealt Hä'rmakosu sildi juurest mööda sõita. Liigun Soodla poole. Ons' kedagi ka liikumas.
Ka mina oleks tulija pühapäeval. Nagu ma aru saan, siis 11.30 Härmakosu?
LC4 640
Nuxxs kirjutas:Passin siis seal 1130 Härmakosu.
Millised rajad plaanis on? Kas me oleme kahekesi? Kus kohast sa Härmakosule liigud?
Ikka Tallinnast. Vast midagi seal polügoonil, kruusa, metsateed jms.
Nuxxs kirjutas:Ikka Tallinnast. Vast midagi seal polügoonil, kruusa, metsateed jms.
Mina ka tallinnast, tartu mnt. ja peterburi mnt risti lähedalt. Kas lähme koos hommikul? anna märkku, tel. on 5160475.
LC4 640
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.