Hoiatus ebakvaliteetset kütust müüva tankla eest.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
J30
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas J30 »

Hoiatus kõigile kütust tarbivatele.
29.01.2009 kell 10.00 ja 12.00 vahel tankisin autot kodu lähedal asuvas bensiinijaamas (Loo alevis, Vibeliku 15, Alcorde OÜ). Autos oli kütus päris otsas ja tankisin juurde 400.- eest. Mõne kilomeetri sain sõita ja siis mootor jõnksutas. Peale 10km sõitu jõudsin sihkohta ja paari tunni pärast uuesti käivitades mootor suri ca 10x välja, siis jäi tööle ja sõitsin koju. Nädalavahetusel auto seisis ja esmaspäeval enam ei käivitunud. Edasi läks tee diagnostiku juurde (Patrik). Kontrollitud sai kõik mis võimalik, vahetatud küünlad ja mõned andurid. Kõik surved, õhud, kogused, andurid toimisid ja ka auto käivitus. Ainult, et tuli räiget sinist suitsu, jõudu polnud ja töö oli ebaühtlane. Ainus loogiline järeldus oli, et plokikaas on kõver ja õli satub silindrisse. Jõrgmisel päeval pidi auto minema mootori remonti. Õnn, et diagnostik tuli ideele, et veel kütus vahetada. Järgmisel päeval Valdek tegi paagipesu ja oligi mure lahendatud. Auto töötas nagu vaja. Veel oli vaja teha õlivahetus kuna suurest käiamisest oli kütus rõngaste vahelt jõudnud õli hulka. Kõige suurema tõenäosusega oli bensiinijaamas mingi eksitusega bensiini hulgas diisel. Mina püstoleid vahetusse ajada ei saanud, kuna selle tankuri posti küljes on vaid 95E püstol.

PS. Tolliga konsulteerides selgus, et nad olid 23.01.2009 võtnud sellest bensiinijaamast 95E proovi ja see ei vastanud normidele. 29.01.2009 mõni tund peale minu tankimist plommis toll bensuka kinni. Põhjuseks liialt madal oktaanarv (91). Küll aga on võimalik, et 23.01 ja 29.01 vahel on seal veel kütust segatud või mingi viga tekkinud, sest autost välja tulnud kütus oli sinakas, õline ja vahutas. Seega ilmselt diisliga segamini.

Hetkel on bensiinijaamaga läbirääkimised pooleli, et kuidas ja kas nad kompenseerivad tehtud kulutused (10700.-). Asja muudab raskemaks see, et kviitungit ma ei võtnud ja maksin ka sulas.

Jah, tean, et peaks vältima taolisi bensukaid, kuid olen tankinud sealt vahelduva eduga 4 aastat ja sisimas uskusin, et tänapäeval ikka taolisi jamasi ju enam ei saa olla.

Siit moraal, tankige tuntud bensukas, makske kaardiga või võtke kviitung, sest ka 2009 aastal on võimalik Eestis osta solgitud kütust.

Autoks oli BMW e39 523ia

Tööriistad, auto LCD probleemid, xenon
http://www.harteron.ee
Kasutaja avatar

hei5
Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 9 korda

Re: Hoiatus ebakvaliteetset kütust müüva tankla eest.

Lugemata postitus Postitas hei5 »

Ei usu eriti et saad hüvitust, sest maksuvõlgasid näitab üle 200 tuhhi..seega on vast õhtale minek sellel firmal,nüüd ju maine ka läinud..

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

J30 kirjutas:

Hetkel on bensiinijaamaga läbirääkimised pooleli, et kuidas ja kas nad kompenseerivad tehtud kulutused (10700.-). Asja muudab raskemaks see, et kviitungit ma ei võtnud ja maksin ka sulas.

On ju absoluutselt võimatu ilma kviitungiteta midagi üleüldse kompenseerida!? (togi)

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S

Teema algataja
J30
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas J30 »

Ehk ma väljendusin valesti. Ma ei võtnud bensiini ostes kviitungit. Tehtud remondi kohta on arved olemas.

Ka on paagist välja võetud kütus alles ja vajadusel saab laboris testida. Aga testiga ma veel ootan, kuna see ka maksab päris hästi.

Tööriistad, auto LCD probleemid, xenon
http://www.harteron.ee
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

J30 kirjutas:

Ehk ma väljendusin valesti. Ma ei võtnud bensiini ostes kviitungit. Tehtud remondi kohta on arved olemas.

Ka on paagist välja võetud kütus alles ja vajadusel saab laboris testida. Aga testiga ma veel ootan, kuna see ka maksab päris hästi.

mitte midagi sa ei saa teha , ei tõesta ära ja kogu lugu.

ainuke mis saad teha on põõrduda tarbijakaitsesse või mõne telesaate poole , nad nuzzivad natuke tanklat ja sinnapaika se jääb

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Kahtlustan, et otsad on vees.
Kunagi tegelesin sellise asjaga, kus kauplusest uue auto ostnud inimene tankis peale autoostu oma autot ühes ja samas tanklas, hoidis alles kõik kütuse kviitungid ja pidas ka sõidupäevikut. Miks ta viimast tegi, ma ei tea siiani. Aga igalühel on omad hobid. Imetlusväärne on ka see, et kodanikul õnnestus igale tankla kviitungile saada tankla teenindaja allkiri, et just tema auto on selle kviitungil näidatud kütusekogusega tangitud. Autol oli läbisõitu vähem kui 15000 kilomeetrit, kui margiesindus tema kaebuse peale mootori üle vaatas ja leidis, et klapid on ära tahmanud, kütusefilter on seletamatut sodi täis jne jne. Andis isegi paberi vastava spetsialistiarvamusega sellele kodanikule. Inimene lasi teha auto kütusepaagist võetud kütusele ekspertiisi, mille tulemust võrreldi kütusejaamast võetud näidisega. Ja siis pöördus kodanik õigusabi poole eesmärgiga saada kütusejaamast kompensatsioonina tagasi mootoriremondile tehtud kulutused ja võimalusel veel natukene meelehead peale. Asi lõppes lühidalt sellega, et tankla oli esitatud sõidupäeviku ja odomeetrinäidu ning kütusekviitungite ülevaatamise peale 100% nõus, et kodanik on autot tankinud ainult nende kütusejaamas. Remondi kompensatsiooni ja meelehead aga inimene ei saanud sentigi, sest ei suutnud tõendada, et ta ei ole peale või enne tankimist ise valanud kütusepaaki mõnda lisaainet. Paagis olnud kütuse ja tanklast näidise võtmise ajaline vahe oli tänu remondile ja margiesinduses kiikede kiigutamisele veninud nii pikaks, et tankla kütuse seest neid aineseid ei leitud, mis olid auto kütusepaagis. Ühe teooriana käis asjast läbi ka see, et see tilk kütet, mis oli auto paagis tema poest ostmisel võis olla mõne mootorile kahjuliku ainesega segunenud teel tehasest ostjani....
Ja nii jäigi.

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250

Lugemata postitus Postitas Villem »

Ohjah, eks seda sitta saab igalpoolt kui ei vea. Konkreetne juhus eelmisest talvest, kui sai Rakvere Statis tangitud ning hiljem sama päeva õhtul maal, kui oli -4C auto enam ei käivitunud. Sai võtta külmkäivitus pihusti lahti ja veidi topsikusse lasta "bensiini". Välja tuli sealt kollakas ollus, nagu piimaga segatud kusi, mille põlema saamiseks pidin paki tikke ära raiskama ja siis oli ka leek nii mannetu, et kustus pärast 5 sekundit hoopiski :wack: . Õnneks oli kodus Aviobensiini, mida sai samast pihusti august kollektorisse kallatud ning auto käivitus poolest pöördest, mõni sekund ning suri. Jälle sama protsetuur ning imekombel jäi kuidagi partsudes käima kuni soojaks sai. ***** siia hästi palju roppe ja karvaseid sõnu *****

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

allan777
Tsikkel: BMW S1000 RR
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas allan777 »

ostukviitung ei ole ainuke võimalus mingi kauba ostmist tõendada. ta ei ole mingi kahjuhüvitamise eeldus.

BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

Tuia

Lugemata postitus Postitas Tuia »

Lisan omaltpoolt ka ühe hoiatuse. Nädal tagasi sai Kehrast bensiiniküttega auto ostetud. Üsna tühja paagiga. Soovile kohe tankima minna,vastas omanik,et mitte mingil juhul!Seal ainult solkkütust pidi müüdamagi ja kohalikud üldse ei tangi.Tänu hoiatusele mootor korras ja bensiinitilk tõi Jõelähtmesse välja. :D Pange kõrvataha härrased. :bsmile:

heia-heia
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

kogemus sellest suvest. ei pruugi see s**t sinna paaki sattuda viimasest tanklast vaid aja jooksul erinevatest kohtadest võetuna.
aga kogemuse juurde nüüd:
olen siit sealt kuulnud et raplas olev tanklakett HEPA sodi müüb. See selleks. Sel suvel tankisin ühe ja ainukese korra HEPA-s ja kohe nats peale seda hakkas auto puterdama. Eriti siis kui paak oli peaaegu tühi. Kui benssu piisavalt siis kõik toimis. Paari nädalaga sain selgeks et tühja paagiga on probleem kohal aga nii kui peale tankisin siis kohe mure kadus. Lõpuks hakkas juba veerandpaagiga puterdama. Kannatus katkes ja kiskusin salongis tagaistme aluse bensupumbaluugi lahti ja siis selgus tõde. Paagi põhjas oli ca 3-4 liitirit heledat, hallikat emulsiooni mis tundus olevat veesegune. Puhastasin paagi täielikult ja asi korras.
Vot ma nüüd ei tea kas piisas korra selles paha kuulsusega HEPA tanklas tankimisest et jama paaki saada või kogunes see vesi aja jooksul mis pidi ka suht normaalne olema sest paaki kondens tekib aja jooksul nii ehk naa.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Tuia kirjutas:

Lisan omaltpoolt ka ühe hoiatuse. Nädal tagasi sai Kehrast bensiiniküttega auto ostetud. Üsna tühja paagiga. Soovile kohe tankima minna,vastas omanik,et mitte mingil juhul!Seal ainult solkkütust pidi müüdamagi ja kohalikud üldse ei tangi.Tänu hoiatusele mootor korras ja bensiinitilk tõi Jõelähtmesse välja. :D Pange kõrvataha härrased. :bsmile:

see on nagu vanasti teema kus müüdi salaviina ja samakat. kõik teadsid et müüja solgib ja paneb samakale seebikivi ja viina lahjendab, aga sellele vaatamata äri õitses....

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

tonytonn

Lugemata postitus Postitas tonytonn »

HEPAl on diislil ka vesi sees. MB Sprineriga pidi seetõttu Maardus Infoautos käima... :evil:

don`t worry, drive happy!
Pilt

andrusl
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas andrusl »

tonytonn kirjutas:

HEPAl on diislil ka vesi sees. MB Sprineriga pidi seetõttu Maardus Infoautos käima... :evil:

Maardus vast ikka Silberauto eksisteerib. :wink:

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Siamaani olen ainukese kehva diisli+ kõrgsurvepumbafiltrivõimingipenjaabli vahetuse saanud Pärnu olerex-ist.
Ratas ei tahtnud ka selle "98"-ga käia õieti mis seal müüakse.
Pärnu oma oli kindel fakt ,Tallinna bensu variant rohkem perse tunde asi.

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

tonytonn

Lugemata postitus Postitas tonytonn »

andrusl kirjutas:
tonytonn kirjutas:

Maardus vast ikka Silberauto eksisteerib. :wink:

Sorry, siiamaani on küll sedapidi! :wack: (w)

don`t worry, drive happy!
Pilt

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Villem kirjutas:

Välja tuli sealt kollakas ollus, nagu piimaga segatud kusi

Vai kurja, kuskohast teie küll oma kogemused kogunud olete?

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

kaljuvee97619761

Lugemata postitus Postitas kaljuvee97619761 »

Tuia kirjutas:

Nüüd läks küll tuju nulli ,eluaeg Kehras tankinud. :|

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

kaljuvee97619761 kirjutas:
Tuia kirjutas:

Nüüd läks küll tuju nulli ,eluaeg Kehras tankinud. :|

No üldiselt rahval jah arvamus, et meie küla tankla ikka se kõige hullem, VOT se naaberküla oma on ok. Aga kui aus olla siis olen tankinud igasugu urgastest ja ma ei tea kas mul on vedanud või on minu masinad kõigesööjad aga probleeme pole nagu olnud. Autodel olen muidugi kütte filtreid suht tihti vahetanud, dislal üldiselt koos õli vahetusega, bensukatel tunde järgi, kahe kolme õlivahetuse takka. Eks jah, filtrites on ikka saasta muidugi olnud, eriti dislade puhul, üldjuhul muidugi vesi või mingi rooste soga. Surnud rotte, konnasid jms pole kätte saanud ausõna :ner:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Tuia

Lugemata postitus Postitas Tuia »

Ärge võtke südamesse. Lihtsalt kohaliku jutt,aga küll ta vast teab,millest räägib... Oma diisel Voyageri pole 2a jooksul veel kordagi tanklas tankinud. Ikka kankust. :D Täna siis läks filter vahetusse ja ei midagi hullu. Setteanumas vaid veidi soga,aga külmadega kippus pooma. :bsmile:

heia-heia
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250

Lugemata postitus Postitas Villem »

madjs kirjutas:
Villem kirjutas:

Välja tuli sealt kollakas ollus, nagu piimaga segatud kusi

Vai kurja, kuskohast teie küll oma kogemused kogunud olete?

Mul on hea kujutlusvõime. Aga mis on sinu vabandus? (togi)
:D

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Tuia kirjutas:

Ärge võtke südamesse. Lihtsalt kohaliku jutt,aga küll ta vast teab,millest räägib... Oma diisel Voyageri pole 2a jooksul veel kordagi tanklas tankinud. Ikka kankust. :D Täna siis läks filter vahetusse ja ei midagi hullu. Setteanumas vaid veidi soga,aga külmadega kippus pooma. :bsmile:

oleks mul selline" kankuke täida end"

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

franz125 kirjutas:
Tuia kirjutas:

kanku täidab end rekkameeste paagist vooliku abil (togi)

Planeeta korvis sündinud

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Mul on olnud 2 korda juhus, kui ma eksisin oma tavapärastelt radadelt ja tankisin Sikupilli keskuse vastas olevas Statoilis. Ma muidu ka Stati klient, kuldkaartki ja puha ning Statoilil ka hea maine minu silmis. Aga vat just neil kahel korral, kui ma Sikupillis tankisin, siis suutis see kütus mu 01-l karburaatori silmaga nähatavat sodi täis ajada. Vene tehnika, mis muidu köhib, turtsub ja siis edasi töötab, loobus mõlemal korral. Tuli läbi puhuda see süsteem.. Hea on, et "kopikas" oli, muidu oleks pidanud veel maksma kuskil teeninduses..

Muul ajal tangin muudes tanklates, pea alati Statoilis. Mustamäe Magistrali ja Nõmme Statoilist pole kordagi sellist jama sattunud, samuti mingitest "teivasjaamadest".

Juhtumid olid umbes 2006-2007. Ehk mul "vedas" lihtsalt. Võibolla on juhus, aga sedasi juhtus umbes üle aastase vahega. Lotoga ma veel võitnud pole, ehk see on samaväärt "võit"..
Sikupilli Statolilist võtan ma nüüd ainult kakaod ja šokolaadi.

Kasutaja avatar

Üllar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Üllar »

VÕTEST 98 NESTEST JA ASI KORRAS

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Üllar kirjutas:

VÕTEST 98 NESTEST JA ASI KORRAS

Kas Nestel on Leedu tehases omaette kraan või?

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

tnacc kirjutas:
franz125 kirjutas:
Tuia kirjutas:

kanku täidab end rekkameeste paagist vooliku abil (togi)

See võib kurvalt lõppeda: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=21128773 (togi)

Omal oli kunagi 2002 aastal kurb kogemus Sikupilli Olerexi automaattanklast. Autol oli kaks paaki, üks neist tühi. Tankisin mõlemad silmini diislit täis ja keerasin kraani selle paagi peale mis tühi oli olnud. Sain sõita Järvevanani, siis mootor seiskus. Ja ei hakanud enne uuesti tööle kui sai kütust sellest paagist mis pooltäis oli olnud. Õhku süsteemis vahele ei olnud läinud. Sai ka võetud kütuseproov ning ülemusele viidud. Ei tea mis edasi sai aga sealt tanklast ma enam iialgi ei tangi. :evil:

Your choice is Your half chance.

napalm

Lugemata postitus Postitas napalm »

creativ kirjutas:

kogemus sellest suvest. ei pruugi see s*** sinna paaki sattuda viimasest tanklast vaid aja jooksul erinevatest kohtadest võetuna.
aga kogemuse juurde nüüd:
olen siit sealt kuulnud et raplas olev tanklakett HEPA sodi müüb. See selleks. Sel suvel tankisin ühe ja ainukese korra HEPA-s ja kohe nats peale seda hakkas auto puterdama. Eriti siis kui paak oli peaaegu tühi. Kui benssu piisavalt siis kõik toimis. Paari nädalaga sain selgeks et tühja paagiga on probleem kohal aga nii kui peale tankisin siis kohe mure kadus. Lõpuks hakkas juba veerandpaagiga puterdama. Kannatus katkes ja kiskusin salongis tagaistme aluse bensupumbaluugi lahti ja siis selgus tõde. Paagi põhjas oli ca 3-4 liitirit heledat, hallikat emulsiooni mis tundus olevat veesegune. Puhastasin paagi täielikult ja asi korras.
Vot ma nüüd ei tea kas piisas korra selles paha kuulsusega HEPA tanklas tankimisest et jama paaki saada või kogunes see vesi aja jooksul mis pidi ka suht normaalne olema sest paaki kondens tekib aja jooksul nii ehk naa.

Kärust käib meil üks enduro trass läbi ja iga aastaga see Hepa saast läheb hullemaks. Varem ei saanud enam kuuendat sisse sest pill suri lihtsalt hoopealt välja pärast seal tankimist nüüd möödunud sügis asi siis tipnes sellega, et tagusime pilli käima 1,5 tundi metsa vahel siis sain suure surmaga Alexelani sealt läbi metsa ja ööseks Lõuna-Eestisse sellega. Aga jah see Statoli/Neste diisel ja solk kütus on ikka kuld sellega saastaga võrreldes mis selles urkas müüakse. Nüüdsest kasutame üle eesti ainult oma hooldusautod tankimiseks oma segudega. Asi on Eestis enam kui hulluks läinud sest ega kui null maksudega riigist miljardi välja kantijad võivad müüa üks kõik mis **** üks kõik mis hinnaga eks siis kohalikud metsavargad ja bensiini segajad annavad minna kahekordse hooga eriti kui venetransiidi pealt igapäevased vargused kinni pandi ja nüüd ostad Nestest või Lätist täis hinnaga sisse. Giga kasumid on haihtunud. Samas kui riigi haldussuutmatus on täpselt nii võimas, et sõltumatud tankla testid ja uuringud kadusid vaid ime kiirelt vaiba alla ja see bensiini jama käib edasi mida mujal EU's ei tohiks üldse müüa ja kõik teenivad autoteenindustest kuni solgimüüjateni ja riigini EU kõrgemate aktsiisidega milleks tuua Eestisse päris bensiini või diislit ... varaste riik jääb varaste riigiks vaata kust nurgast tahad. Üks kõik kust Statoilist või Nestest Eestist bensiini tankidest ja seda räiget lahusti vingu tundes jääb ikka arusaamatuks kuidas kõik need inimesed lepivad sellega oma tsikleid ja autosid lõhkudes, pätte nuumates. Terves Eestis polegi ju õiget 98 üldse müügil isegi mitte. Shell korra müüs ja oli ka kõik nii selle bensiini kui Shelliga kes ei viitsinud selle korruptsiooni ja jamaga sellisel turul sipelda. Julm ikka kui seda Eesti kütet mootorisse valad mis see õnnetu uriseb ja koliseb nii valusalt, et lihtsalt kahju hakkab. Edasi ei käi nii kui nii miski selle saastaga kui nobe sõit plaanis.

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Siin teemat lugedes tundub, et halb õnn jälitab teatud inimesi. Mul pole 10 aasta jooksul polnud halba kogemust ei bensiini ega diisliga, tangisn sealt kust juhtub ja sõidukid nurruvad nagu peab.

OGGY

Lugemata postitus Postitas OGGY »

Olles ise ustav GO OIL-i klient tartus pidin siiski peale pikka kasutusaega ja lõputut segukruvide näppimist mis kunagi nagu ei saand õigesse paika ei enda ega spetsialistide käe all pidin tõdema ,et GO OIL-i poolt pakutav bensiin 95E on ikka tõeline PASK,ning asja uurima hakates leidus minu saatusekaaslasi hulganisti teisigi.Loodan südamest ,et sellised tanklad meie riigist kaoksid.

Kasutaja avatar

Sadness
Tsikkel: Mutt
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sadness »

https://kytus.keskkonnainfo.ee/?page=pu ... 0208175432

Sealt peaks saama infot tanklate kohta, mida on viimastel aegadel kontrollitud. Kui kodutanklal mõni näit punane, siis veidi järelemõtlemist.

----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”