Väljavõtteid tsiklimehe päevikust...

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Postitus Postitaja Kuzmitz » R märts 23, 2007 19:46

See oli ennemuistsel aal (1992), kui omasin IZ Planeta-5... Kes veel mäletab, siis tol ajal oli valuvelgede ja esimese ketaspiduriga IZ ikka tõsine tegija :wink: . Läksin kah siis tibide ette esinema ja loomulikult oli pretendente "seljakotiks" palju... Sai siis ühega mindud romantikat nautima järve äärde- asi oli paljutõotav :roll: . Kuna ametlikult sinna sõita ei tohtinud, siis noore ja täkku täis poisiotsana kustutasin tuled ära, ütlesin üle õla tibile miskit (kiiver oli out) ja järgmine hetk tundsin, kuidas esimene ratas kaob alt ära... Jõudsin veel mõelda, et see järveäärne savipind oli vist lompe täis (päeval sadas vihma) ning poole kukkumise pealt jõudsin end dzentelmenina esitleda ja keerata oma patune kere maapinna ja neiu vahele... Kuda see mul õnnestus- ei tea. Aga tibi jäi võrreldes minuga väga puhtaks. A see polnudki veel kõige hullem- ma pidin ju pärast tibi ülejäänud seltskonna juurde viima :oops: . Minu ilus uus, läikiv ja üleüldist tähelepanu omav ratas oli tiba savine, ega mina kah parem välja ei näinud ja tibi suhtles minuga veel edasi :wink:
Lugu juhtus Järva-Jaanis, usun, et lugejaskonnas on ka sealt pärit tegelinskeid... Kes teab, siis seal on ju mõnus savine kallas....
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar
Kuzmitz

Tsikkel: Millist näha tahate?

Postitus Postitaja andrusl » R märts 23, 2007 19:52

Kuzmitz kirjutas:See oli ennemuistsel aal (1992), kui omasin IZ Planeta-5... Kes veel mäletab, siis tol ajal oli valuvelgede ja esimese ketaspiduriga IZ ikka tõsine tegija :wink: . Läksin kah siis tibide ette esinema ja loomulikult oli pretendente "seljakotiks" palju... Sai siis ühega mindud romantikat nautima järve äärde- asi oli paljutõotav :roll: . Kuna ametlikult sinna sõita ei tohtinud, siis noore ja täkku täis poisiotsana kustutasin tuled ära, ütlesin üle õla tibile miskit (kiiver oli out) ja järgmine hetk tundsin, kuidas esimene ratas kaob alt ära... Jõudsin veel mõelda, et see järveäärne savipind oli vist lompe täis (päeval sadas vihma) ning poole kukkumise pealt jõudsin end dzentelmenina esitleda ja keerata oma patune kere maapinna ja neiu vahele... Kuda see mul õnnestus- ei tea. Aga tibi jäi võrreldes minuga väga puhtaks. A see polnudki veel kõige hullem- ma pidin ju pärast tibi ülejäänud seltskonna juurde viima :oops: . Minu ilus uus, läikiv ja üleüldist tähelepanu omav ratas oli tiba savine, ega mina kah parem välja ei näinud ja tibi suhtles minuga veel edasi :wink:
Lugu juhtus Järva-Jaanis, usun, et lugejaskonnas on ka sealt pärit tegelinskeid... Kes teab, siis seal on ju mõnus savine kallas....

teame teame,oh neid aegu ammuseid. :lol:
Kes küsib, paistab viieks minutiks rumalana, aga kes ei küsi, jääbki rumalaks
tel:5022145
rattad ja muu kaup müügiks.
http://bike.onepagefree.com/
Koonussüsteemiga kuppel gaasi- ja söegrillid:
http://www.forbest.ee
Kasutaja avatar
andrusl

Tsikkel: KXF 250

Postitus Postitaja fotek » R märts 23, 2007 20:27

Reisu peal sai renditud mingi automaatsiduriga 4-käiguline Honda mopp.
Nädala jagu siis põristasin sellega ringi ja harjusin ära.

Tagasi oma ratta juures laksisin ikka mingi 4 korda vist tuimalt ilma sidurita esimest sisse.

Mida kurat ta välja sureb kogu aeg :D
Kasutaja avatar
fotek

Postitus Postitaja hulltibu » P märts 25, 2007 12:54

...rääkinud trahvi 300-lt 75-le väitega et sularaha pole rohkem (trahvikviitungite aegu) ning makstes avastanud rahakotist ainult 500sed
...lasknud samal trahvi teinud politseionul sind koos tsikliga u 100m ylesmäge käima lykata
...avastanud liiga hilja 100km/h kiiruselt t kujulise ristmiku eest ning sädemepilvega politsei auto nina eest seda läbinud
jawa 360 iz jupiterk3
hulltibu

Postitus Postitaja Cyberdyne » P märts 25, 2007 19:38

Eelmine suvi, hästi soe õhtu. Sõidan...korraga ilge lärakas, maamesilane/maipõrnikas keset minu kiivriklaasi, vedelas olekus. No ja nähtavus puudub, siis tõstan visiiri ülesse järgmine laks on uus sõber vedelas olekus mu molupeal laiali ja siis oli kah juhitavus läinud :oops:

Ma kah imestan kuipalju nendest satikates igasuguseid kehavedelikke on ja neid igas värvitoonis. :roll:
Müüa väga maru Bulldog, väga hea hinnaga!
http://bike.motors24.ee/vehicles/292090 ... -2004.aspx
Kasutaja avatar
Cyberdyne

Tsikkel: BMW Scarver ja Yamaha Bulldog

Postitus Postitaja tollboy » P aprill 08, 2007 1:48

..külmetanud nii kõvasti, et ei saa tsikli seljast maha?
Juhtus see eelmise aasta novembrikuus kui sai käidud Tallinn-kose öist otsa sõites kui ühtäkki hakkas lörtsi sadama ja paar aega hiljem läbimärjana läks termomeeter -4c peale kui jõudsin kosele tanklasse ,et kuuma kohvi osta ei saanud jalgu liigutada ja kukkusin vasaku külje peegli ja mõlemad suunad tükkideks edal jalg verine :wack: (crash)
M:Honda CBR1000f 89a 15 000.-
Kasutaja avatar
tollboy

Tsikkel: CBR 1000f Supersport Touring

Postitus Postitaja Jawarider » P aprill 08, 2007 8:55

on olnud nii et mööda shveilerit teisele korrusele üles ja siis alla,iz planetaga :) (minu isal )

minul endal kah palju jamamist selle stop nupuga :evil:
ja selle uduga visiiris oli kah nii et see tekitas avarii :?
Rattad: D-8>Turist>Jawa638>IZ planeta4, 5,jupiter 3 x2,> kymco metorit 125, aerograaferitud jawa 638, HMC

Kawasaki ar 125 2 raami ratastel: otsin kolbi ja silindrit mootorile!!!

58087478- teostan Tamsalus rehvitöid ja autoremonti
Kasutaja avatar
Jawarider

Tsikkel: honda+kymco+jaguar+hd=cHopper?

Postitus Postitaja urmas » P aprill 08, 2007 12:10

Seda stoplüliti ja jala nalja on ka paar korda saanud kogeda :lol:
Kõige paremini on aga meeles kui 14-15 aastaselt sai sõbra hüpersuper IZga sõitma mindud,seekord siis seljakotina...kiivrit pold aga aega pähe panna, mõtlesin et küll sõidu ajal jõuab..sõber jäi siis tee äärde seisma ja mõtlesin, et panen kivri ka pähe..mõeldud tehtud..kiiver peas hakkasin kinnitusi sulgema ja ühe käega kedagi tervitama,lenksus olnud sõber aga seda kõike ei teadnud,mõtles et proovib nokka tõsta..samuti mõeldud tehtud..mina aga lõppkokkuvõttes lesisin kõhuli asfaltil, kiiver viltu peas ja kõvasti naerdes, viga ei midagi :lol:
Neid juhtumisi ja lollakaid olukordi on muidugi ikka veel old :wink:
Drive with your brain, not with your balls.
Kasutaja avatar
urmas

Postitus Postitaja Villem » P aprill 08, 2007 12:14

Polegi veel oma tsikliga sõita saanudki (no ok, 50 meetrit ehk), kui juba on olnud:
-miks ta kurat starterit taha ei võta? ... sai kõik aku otsad üle vaadatud ja juba relee pihta tuld pilduma, kui silm peatus stopp lülitil, mis oli muidugi OFF asendis.

-peale ostmist vedanud tsiklit kärus, nii et taga- ja numbrituli kogu tee põlevad, garaažis selle "vea" avastanud ning kuskil 15 minutit nuputanud ... Lõpuks avastasin, et süütelukul on viimane asend (peale kahvli lukustamist) P, mille korral tuled peavadki põlema. Nalja kui palju.

-järgmine päev, hakates sõitu proovima, pannud oma 10 korda vähemalt käiku sisse (mis läks suht kolksuga, kuna sidur ei lahutanud korralikult) ja imestanud, et miks ratas välja sureb ... Saatnud väga vihased pilgud siduri poole, tuli lõpuks meelde, et küljejalg jäi ju alla.
Kasutaja avatar
Villem

Tsikkel: Suzuki GSX 750 F

Postitus Postitaja gangsta » P aprill 08, 2007 14:15

kõige lollim tunne oli ,siis kui masin gaasi andes välja suri. Kiskusin karpa maha puhastasin, õhufiltri puhastasin ära, siis vaatasin üle, ega kuskilt lisa õhku ei saa, et voolikud umbes pole jne ja siis avastasin, et bensiin on otsas.

Korra on käed küll nii külmunud olnud, et lenksu küljest oli neid ikka väga raske kätte saada.
Aprilia RS
gangsta

Postitus Postitaja frefighter » P aprill 08, 2007 14:23

Kaudselt peaks ehk teemasse minema.

Kord, u. 10 a. tagasi, kui sai Dneprist HD-d ehitatud:) siis müttasin garaazis- paar semu tuli läbi, et vaadata, kuda mul läheb seal.
Lõikasin rellakaga raami pooleks keskelt, kui äkki pistsid sõpsid hirmasati kisama... ma ei teind esialgu välja ja põristasin seal sädeme pilves edasi. Vaatasin aga, et kuna "möla" ei vaibu siis lülitasin rella välja ja sirutasin selga, küsides: Mis lõugate!
Siis aga tundsin, et nägu läheb kudagi kuumaks- algas trall ja taga ajamine :D põlvini ulatuv sulejope oli tuld võtnud ja ulatus juba nabani selleks hetkeks, kui ise põlengut märkasin- peale väikset adreka laksu saime kõvasti irvitada.
frefighter

Postitus Postitaja Julge » E aprill 09, 2007 10:45

Kevad nii 10 aastat tagasi. Lõpuks jõudis kätte kaua oodatud Hiiumaa reis ja jõudmine sugulase juurde, kes oli endale just Jawa muretsenud. Siin mainitud "sumpad üles" ja lisaks veel "kandiline mosse tuli + esigondel" tuuning ka ilusti tehtud. Tundus ikka jube riist tol ajal... :-) Ja siis kiiver pähe ja vänta andma. No ei tahtnud minna. Egas midagi hoog üles, II käik sisse ja lükkan. Ikka ei lähe. Terve kere raskusega sadulale viltu ja esimene käik, lükkan, ikka ei midagi! Ja siis märkan, et see pulgakujuline süütevõti ei olnud mitte alla vajutatud. Endiselt lükates, gaasirutska põhja keeratud, vasak käsi kohe reageeris ja tuli suure kaarega seda võtit sisse lükkama. Ja enne kui käsi võtmeni jõudis, jõudsin veel mõelda, et "ossa p...s!" Ja järgmine moment oli juba ots püsti ja mina lohisesin järel. Siis sugulase ema poolt põlvele "sidemetuuning" ja kohe jälle selga. Seekord pani sugulane igaks juhuk ise ratta käima enne :-) Ja ratta päästsid hullemast loomulikult "laibakad". Siinkohal tervitused Uhtile ja teistele Männamaa cliffidele!

Mis aga seda küljejala mootorisuretust puudutab, siis sellega on ilmselt kõik kokkupuutunud. Oma suureks imestuseks avastasin ma aga, et HD ei ole veel 2007 a. mudelitelegi seda ohutusabinõud teinud... Kuigi suunatuled lülitavad ennast peale mõningast vilkumist ise välja, võid küljejalg all rahulikult sõita... :-(

Julge
Kasutaja avatar
Julge

Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special

Postitus Postitaja spec » E aprill 09, 2007 13:10

... sõitnud 20 kilomeetrit järjest paksenevas udus ja avastanud visiiri avades, kus tegelikult udu asub?
Lugu juhtus septembris, kusagil kella 6 paiku hommikul. Hommikune udu linnapiiril tundus täiesti normaalne. Maanteele jõudes tõmbasin visiiri kinni ja sõitsin. Siis mingist hetkest hakkas see aga järjest tihedamaks ja tihedamaks minema. Lõpuks oli asi nii hull, et spidokas hakkas udu sisse kaduma. See tundus juba liiga kahtlane. Hoog maha, visiir üles ja oh imet - tegemist oli täiesti selge hommikuga ning udust polnud jälgegi. Kiivri õhutusavasid kontrollin nüüdsest vähe tihedamalt :P
spec

Postitus Postitaja ats97 » E aprill 09, 2007 13:31

sai siin paar aastat tagasi paari sõbraga ühte sõbra sugulase jawa 638t üritada käima panna ja sõita(luba muidugi olemas ja võtmed ka), kuid no mitte ei saanud asjaga hakkama - vool kadus kusagile müstiliselt ära ja sädet ei saanud kätte. Natuke mõtlemist ja otsejuhe akult süütepooli ja asi käis nagu kell, kuid nii sõita ei tahtnud ja viimases hädas helistasime tsikli omanikule, et mis teema on? Tuli välja, et sureti, mida olime juba vaadanud, et on ikka ON asendis on omaniku poolt "salalukuks" tehtud ja asi töötab hoopis OFF asendis :? . Nupp OFFi ja masin töötas nagu viiul esimesest matsust!
................
ats97

Postitus Postitaja Panthera » E aprill 09, 2007 14:39

Kord ennemuistsel alal ..... :lol:

Vana lugu .. mõni on võibolla lugenud ...

Tõime siis sõbraga Põlvast tsiklit...
Sõitsime mööda Põlva-Tartu teed ...
Vastse - Kuuste lihatööstuse kõrval üle tee olid Härrad Politseinikud... Sõber neid ei märganud, mina märkasin...
Ütlesin sõbrale et ta gaasi natuke maha laseks... Selle asemel ta keeras seda jõuga maha (no ehmatas natuke ära) ... gaasitross oli natuke ligadi-logadi seal küljes ning see tuli ära ... :oops:
me sõitsime vaba hooga politseinikest mööda (kiirus nii 120 km/h)
ning nähes et nad järgi sõidavad ... peatusime ... ning ooppaaaa .... trahv :D

rumal lugu gaasiga :D
Panthera

Tsikkel: Honda

Postitus Postitaja Jaffimees » E aprill 09, 2007 19:50

Number kahega algavatel kiirustel otsustasin vastutulevale mootoratturile lahkesti tervituseks vastu viibata, vasak käsi käis nigu naksti seljataha peale gondli tuulevarjust välja tõstmist. Sellistel kiirustel enam ei viipa vastu.
Jarko
Jawa 350
Kasutaja avatar
Jaffimees

Postitus Postitaja simp » E aprill 30, 2007 17:47

ei tea kas just "tsiklimehe" alla käib aga kui nädalakese sai igast masinatega ringi lastud siis paari päeva pärast veloga sõitma minnes mõtlesin(garaazhi ukse ees on selline väike kallak, tänavale saamiseks peab selle läbima) et nii nõrk masin ei saa sellest ka üles...
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 4 l1f3
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
simp

Tsikkel: Honda cbr600f2

Postitus Postitaja motoussike » E aprill 30, 2007 18:43

Pole küll just tsikkel aga kõlbab seegi.
Jutt siis järgmine...
Oli plaanis niisama sõitma minna kahe sõbraga ja rolleritega, mul endal ja ühel sõbral oli juba roller olemas ja teine pidi samal päeval saama. Helistasime talle siis et kus ta on, ta vastab et poes juba. Selle ajaga kui mina sinna jõudsin siis oli roller juba väljas. Väljas rolleri juures olid siis mu sõber, müüa ja veel mõned.
Ilmnes aga probleem: roller ei käivitu. Niisiis pakkus rolleri MÜÜA, et VÕTI ON TAGURPIDI sees. Selle peale naersime omaette päris tükk aega ja siiamaanigi veel. Aga tegelik probleem oli ühes kontaktis.
Aga õnneks kõik laabus ja müüale ka lõpuks ütlesime et võti ei saa tagurpidi olla.
*olgu ta tulevikus targem

Terv. Germo.
Mina olengi eestlane.

Stella(50) --tuula(125)--Iš(250)--CPI(50) ja Suzuki(800)
Kasutaja avatar
motoussike

Postitus Postitaja numan » E aprill 30, 2007 19:25

no need "igapäevapisiasjad" on paljud läbi tehtud, kord IZ-il ka gaasitross katkes ja kuna kiire ja sihtkohani ainult 20-30 kilti sai edasi täiega mindud... kuni mootor ära kooles. Aga kord kenal suvisel päeval läinud lühkade väel väikest ringi külavaheteel sõitma ja herilane lendas säärest sisse... päris sügavale :wink: Kord sõtsin korviga ja korvis kena noor tütarlaps valges kampsunis, ja järjekordse kurvi taga avastasin suure porilombi :roll: mina muidugi automaatselt keerasin nii et ise jäin puhtaks... kogu pori esiratta alt lendas korvi...
Tsiklimees on tsiklimehele sõber!
Aleks 5176936
Rakvere
Kasutaja avatar
numan

Tsikkel: Drag Star

Postitus Postitaja janis » N mai 31, 2007 19:15

Kas oled kunagi kuulnud punase tule taga mootori ebaühtlast töötamist ja siis meenunud ,et unustasid tankida ja just sel hetkel möödub sinust ilusate säärtega neiu ning su mootor lakkab töötamast jättes sind lolli olukorda :oops: Ega kiivrit enne peast ära ei võtnud kui tangitud ja sihtkohta jõutud. Millegi pärast mu XT reserv ei funka :evil:
[#1827] Tel:56212885 E-mail: janis@biker.ee
Kasutaja avatar
janis

Tsikkel: Yamaha XT600SM & T200

EelmineJärgmine

Tagasi Ajaviiteks...

Kes on online

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreerunud kasutajaid ei ole ja 1 külaline