Lugu juhtus Järva-Jaanis, usun, et lugejaskonnas on ka sealt pärit tegelinskeid... Kes teab, siis seal on ju mõnus savine kallas....
Moderaator: Moded
Kuzmitz kirjutas:See oli ennemuistsel aal (1992), kui omasin IZ Planeta-5... Kes veel mäletab, siis tol ajal oli valuvelgede ja esimese ketaspiduriga IZ ikka tõsine tegija. Läksin kah siis tibide ette esinema ja loomulikult oli pretendente "seljakotiks" palju... Sai siis ühega mindud romantikat nautima järve äärde- asi oli paljutõotav
. Kuna ametlikult sinna sõita ei tohtinud, siis noore ja täkku täis poisiotsana kustutasin tuled ära, ütlesin üle õla tibile miskit (kiiver oli out) ja järgmine hetk tundsin, kuidas esimene ratas kaob alt ära... Jõudsin veel mõelda, et see järveäärne savipind oli vist lompe täis (päeval sadas vihma) ning poole kukkumise pealt jõudsin end dzentelmenina esitleda ja keerata oma patune kere maapinna ja neiu vahele... Kuda see mul õnnestus- ei tea. Aga tibi jäi võrreldes minuga väga puhtaks. A see polnudki veel kõige hullem- ma pidin ju pärast tibi ülejäänud seltskonna juurde viima
. Minu ilus uus, läikiv ja üleüldist tähelepanu omav ratas oli tiba savine, ega mina kah parem välja ei näinud ja tibi suhtles minuga veel edasi
Lugu juhtus Järva-Jaanis, usun, et lugejaskonnas on ka sealt pärit tegelinskeid... Kes teab, siis seal on ju mõnus savine kallas....

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreerunud kasutajaid ei ole ja 1 külaline