125 bike 2takti soovitage
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
125 bike 2takti soovitage
Soovitage 125seid bikesid, kuna kindel soov osta bike ja olemas on ainult A1 kat siis teie arvamused ja soovitused ostmisel.
Hetkel saadavad ja silma jäänud ainult allolevad apriliad mille jaoks raha olemas, kui vastupidavad ja kuluvad on?
http://bike.motors24.ee/vehicles/370250 ... &sort=paid
http://bike.motors24.ee/vehicles/369470 ... =price.ASC
Re: 125 bike 2takti soovitage
Mina võtaksin ainult Aprilia rs'i kuna endal kogemus ka olemas 2002 aasta ratta näol. Proovi leida võimalkult väikese läbisõiduga kuna need rattad kuluvad nagu väikesed rattad ikka päris kiiresti.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Mõlemad rattad on minu käest läbi käinud, küll mõned aastad tagasi, aga siiski Isiklik soovitus oleks hall, sest mustal on liiga palju isetegevust tehtud (palju plastikuid puudu, keermed üle keeratud, palju erinevaid polte), ehk siis käest ära lastud, hall oli komplektsem ja originaali lähedasem, kuigi ka seal on mõned küsimärgid. Nüüdseks on võibolla asjad muutunud, aga ega ma ei usu, et asi väga oluliselt paremuse poole ajaga on läinud.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Sellise raha eest polegi midagi paremat loota. Pane 1000+ juurde saad mult korraliku masina
-
Teema algataja
igatahes sai see hall rs ära ostetud, suurimateks vigadeks silku vahelt lekib õli ja pendeksi, hoorattal hambad ära kulunud, hetkel läheb käima ainult mägistarteriga
Aga nüüd probleem selles et ei tea lehekülgi kust aprliliale varuosi osta saaks.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Ebay päris hea, müüakse vahest isegi sodiks sõidetud RSi juppe, mootori osi jne. Kindlasti hoia silm kord nädalas peal kui huvi millegi vastu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.