videokaamerad kiivritel jms.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
videokaamerad kiivritel jms.
tervist rahvas
ma pole ise tsiklimees, kuid ma nägin, et siin on arutletud GoPro kaamerate üle. GoPro lasi välja uue mudeli, mis filmib HD formaadis ja laia nurgaga lisaks. kui keegi teist on huvitatud neist, siis mul on neid kaameraid kaks tükki, hinnaks paneks välja 11000.-
komplektis mida pakun on:
kaks GoPro HD Motosport HERO kaamerat (üks pakendis, teine avatud) http://www.goprocamera.com/index.php?ar ... oductid=30
see ei ole veel kõik
lisaks üks lisakinnitus http://www.goprocamera.com/index.php?ar ... oductid=15
ja veel üks lisakinnitus http://www.goprocamera.com/index.php?ar ... oductid=14
et seda paketti teha veel ahvatlevamaks, annan kaasa ka kaks Kingstoni 32GB SDHC klass 6 kaarti
kel huvi võtku ühendust
56221235
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
......Kes aga oma rahakoti peale tigedad ei ole, ostavad GoPro HD Ebay.uk-st: 4700-5200EEK + postikulu. Ega need lisakinnitused ja mälukaardid nüüd rohkem kui kaamera ise kah ei maksa.
-
Teema algataja
telli siis ebayst, maksa käibemaks ja tollimaks ja siis peale seda arvuta uuesti kokku. peale seda tule tee uus kommentaar. ma ütlen seda kõikke seda ainult selle pärast, et tõesti võib leida ebayst v neweggist v kuskil mujalt odavaid pakkumisi aga kui sa ei arvesta, et sa ostad väljaspoolt EU-d, siis tuleb sul tolli ja käibemaks peale ja siis pole esialgsest hinnast enam haisugi, sellel samal põjusel tundubki minu väljapakutud hind nii kõrge aga nii pea kui oled teinud matemaatikat, siis on see sooduspakkumine mitte nöörimine, kõik mis ma teeniks oleks 200 krooni ja see ainult selle pärast, et ma lihtsalt ümmardasin summa ära. peace.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
kabeliwaim kirjutas:telli siis ebayst, maksa käibemaks ja tollimaks ja siis peale seda arvuta uuesti kokku. peale seda tule tee uus kommentaar. ma ütlen seda kõikke seda ainult selle pärast, et tõesti võib leida ebayst v neweggist v kuskil mujalt odavaid pakkumisi aga kui sa ei arvesta, et sa ostad väljaspoolt EU-d, siis tuleb sul tolli ja käibemaks peale ja siis pole esialgsest hinnast enam haisugi, sellel samal põjusel tundubki minu väljapakutud hind nii kõrge aga nii pea kui oled teinud matemaatikat, siis on see sooduspakkumine mitte nöörimine, kõik mis ma teeniks oleks 200 krooni ja see ainult selle pärast, et ma lihtsalt ümmardasin summa ära. peace.
Sulle teadmiseks, et üldiselt suht suur osa siinsetest foorumlastest teavad väga hästi, millised on kulud asja tellimisel väljapoolt EU-d.
Aga teeme siis väikese arvustuse:
Asi $260 pluss transa ca $50=$310 mis praeguse kursiga on 3 410,- krooni.
Videoseadme tollimaks 13,9% juurde saame 3884,- lisades veel 20% käibemaksu saame 4 661,- krooni. Panem juurde veel Posti poolt küsitava dekalreerimistasu 150,- krooni saame 4811,- M.O.T.T.
Ja lisaks veel, et iga vähegi mõtlev inimene suudab leida lahenduse, kuidas tolli- ja maksukulusid optimeerida.
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Päris heas teemas käib see kaamerajura jahumine.....ma nahk märg jälgin, et ohohh, endurod juba liiguvad sääl...aga võta näpust....
kabeliwaim kirjutas:telli siis ebayst, maksa käibemaks ja tollimaks ja siis peale seda arvuta uuesti kokku. peale seda tule tee uus kommentaar. ma ütlen seda kõikke seda ainult selle pärast, et tõesti võib leida ebayst v neweggist v kuskil mujalt odavaid pakkumisi aga kui sa ei arvesta, et sa ostad väljaspoolt EU-d, siis tuleb sul tolli ja käibemaks peale ja siis pole esialgsest hinnast enam haisugi, sellel samal põjusel tundubki minu väljapakutud hind nii kõrge aga nii pea kui oled teinud matemaatikat, siis on see sooduspakkumine mitte nöörimine, kõik mis ma teeniks oleks 200 krooni ja see ainult selle pärast, et ma lihtsalt ümmardasin summa ära. peace.
Arvutasin vahepeal maksud juurde ja tulin uut kommentaari tegema. Minu toodud hinnad olid Euroopas asuvale kaubale st mingeid tolli- ega käibemakse ei lisandu. Nii et jätkuvalt saaks kaks kaamerat odavamalt kui sa pakud, kusjuures mõlemad olekid pakendis . Rääkimata kehtivast tootja garantiist ja selgest minevikust. Kui USAst osta, siis saaks vast ka alla $200 uue kaamera kätte.
Mitte et ma sooviks su businessi lõhkuda, aga annan kaasfoorumlastele kerget hinnasihti, mis teemal kõiki osapooli rahuldavaid läbirääkimisi pidada.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Läks juba kaamerateemaks, siis küsiks, kas kellegi on Contour kiivrikaameratega kogemusi.
Tundub kuidagi paremini disainitud ja teostatud kui GoPro asi, hind pea sama.
mx77 kirjutas:Läks juba kaamerateemaks, siis küsiks, kas kellegi on Contour kiivrikaameratega kogemusi.
Tundub kuidagi paremini disainitud ja teostatud kui GoPro asi, hind pea sama.
Isiklikke kasutamiskogemusi ei ole kummagagi. Tegemist on kahe kõige otsesema konkurendiga ja väljamaiste foorumite järgi on tegemist pmst "ema või tütar" valikuga: kummalgi omad plussid ja miinused, omadused väga sarnased ning lõplik valik põhineb konkreetse tarbija detailsematel eelistustel ja tihtilugu ka subjektiivsetel hinnangutel. Ma ise kalduks vist siiski GoPro poole mõndade omaduste tõttu: objektiiv parem väheses valguses, saab teha fotosid, sh sarivõtteid (st automaatne klõps iga mingi arvu sekundite tagant). Kinnitusvahendeid oli vist standardkomplektis samuti rohkem kui Contouril. Vastupidavuse eeliseks on Go Pro-l, et kui sa isegi suudad põrutuskindla kesta lõhkuda, siis uus ei maksa väga palju, samuti oli kest vist täiesti veekindel erinevalt Cotouri pritsmekindlusest. Välimus on loomulikult maitseküsimus. GoPro-d saab oma silmaga näha Rocca al Mare hüpersupermarketi Matkaspordis. Soovitan ohtralt temaatilistes foorumites surfata kui huvi tõsine, usamaal on tarbijad päris korralikke ja kriitilisi võrdlevaid teste teinud ja diskussiooniks on kulunud palju bitte ja baite.
contouri kasutan eelmisest aastast, väga rahul eeskätt tema väiksuse pärast (peamiselt kiivrikaamerana erinevatel treeningutel).
selle raha eest täiesti piisav asi.
-
Teema algataja
Üks hea link mis näitab erinevate tootjate kaameraid ühes ja samas olukorras:
Oojah, ühe tootja tehtud võrdlusvideo on kindlasti objektiivsuse tipp . Tuleb meelde tehnikapoodide tavapraktika telekate müügil: kõige kallimate mudelite pildid seadistakse parimal moel ning odavamate mudelite pildid keeratakse natuke nihkesse, et näidata "kvaliteedivahet".
Samas leiab iga huviline kindlasti objketiivseid st sõltumatuid võrdlusteste guugli abil, neid on mitmetes foorumites.
-
- Tänatud: 1 kord
Re: videokaamerad kiivritel jms.
mul on see: http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=1
videoke:
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Tekkis siin teema peale mõte endale ka osta säärane aparaat, kuid kas seda kusagilt odavamalt ei saa? Ehk siis mingi odavam suht hea kaamera. Päris sellist ka ei tahaks, mis kodus vaadates uduseid autode kuubikuid ekraanil näitab
Või müüb keegi hea hinnaga mõnda korralikku kasutatud varianti? Tänud!
osta uus või kasutatud pritsme(vee)kindel käsikaamera ja mõtle välja kronstein kiivri või tsikli külge kinnitamiseks
osta uus või kasutatud käsikaamera, mõtle välja (osta) veekindel karp selle ümber ning mõtle välja kronstein kinnitamiseks.
Kusjuures sellise lahenduse puhul saad võimalik et paremagi pildikvaliteedi kui "päris" kiivrikaamerate puhul, kuna vähegi edevamatel kaameratel on pilt stabiilsemaks tehtud ning ka optika oluliselt valgusjõudsam. Lihtsalt pead arvestama suurema kobakaga kiivri/tsikli küljes.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Ja lõpptulemusena ei viitsi sa seda kobakat kasutada ning tulemust ikkagi ei ole .
Spetsiaalsed asjad annavad küll veidi viletsamat kvaliteeti kuid neid on mugav kasutada ning huvitavat materjali tuleb rohkem.
Lihtsalt minu arvamus mis tugineb isiklikule kogemusele ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Snuffit kirjutas:Tekkis siin teema peale mõte endale ka osta säärane aparaat, kuid kas seda kusagilt odavamalt ei saa? Ehk siis mingi odavam suht hea kaamera. Päris sellist ka ei tahaks, mis kodus vaadates uduseid autode kuubikuid ekraanil näitab
![]()
Või müüb keegi hea hinnaga mõnda korralikku kasutatud varianti? Tänud!
Odavam ja suht hea kaamera on kokku võttes ikka väga s**t kaamera. Siin teemas on väga head kaamerad kõik üles loetletud ja hinnad on neil kaameratel samuti väga head. 500-1000 kr. odavama kaamera saaksid kindlasti kuskilt, aga midagi head ära neist loodagi. Odavamat hea kvaliteediga kiivrikaamerat ei ole olemas.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Kas 1000.- krooniga saab hea kaamera??? See oleks ju suisa ilma rahata .
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
sang kirjutas:1. osta uus või kasutatud pritsme(vee)kindel käsikaamera ja mõtle välja kronstein kiivri või tsikli külge kinnitamiseks
- osta uus või kasutatud käsikaamera, mõtle välja (osta) veekindel karp selle ümber ning mõtle välja kronstein kinnitamiseks.
Kusjuures sellise lahenduse puhul saad võimalik et paremagi pildikvaliteedi kui "päris" kiivrikaamerate puhul, kuna vähegi edevamatel kaameratel on pilt stabiilsemaks tehtud ning ka optika oluliselt valgusjõudsam. Lihtsalt pead arvestama suurema kobakaga kiivri/tsikli küljes.
Ise kasutan tavalist tiba kallimat digifotokat, mis suudab genereerida ikka väga ilusat videot võrreldes siin teemas toodud kaamerate näidis videotega. Ehk fotokas igapäeva kasutuseks ning samuti sõiduvideote teostamiseks - 2 in 1. Alus on ise leiutatud ning pole ma ei tea mis ilus, aga töötab ja täidab oma eesmärgi.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Vana tõde, et kui tahad odavat ja head, peab ostma kaks tükki - üks odav ja teine hea!
justcraizy kirjutas:Ise kasutan tavalist tiba kallimat digifotokat, mis suudab genereerida ikka väga ilusat videot võrreldes siin teemas toodud kaamerate näidis videotega.
Näida mõnda oma näidisvideot palun.
kris. kirjutas:Kas 1000.- krooniga saab hea kaamera??? See oleks ju suisa ilma rahata
.
Pidasin silmas siin teemas loetletud kaamerates 500-1000 kr. odavamaid kaameraid.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
http://vimeo.com/5963836
See video sai tehtud minu mälu järgi countour-iga (ärme sõidutehnikat hakka lahkama hetkel siin , sõitsin aind 3nda käiguga tasakesi
). Kuskil oli mingi alternatiiv ka GoPro-le ja Contour-ile, aga nüüd enam ei leia. Tegi päris head pilti ja sai kruttida nii, et fps on 60 (minuarust teistel pole seda). Pilt oli ka konkurentidest parem.
-
Junzu kirjutas:http://vimeo.com/5963836
See video sai tehtud minu mälu järgi countour-iga (ärme sõidutehnikat hakka lahkama hetkel siin, sõitsin aind 3nda käiguga tasakesi
). Kuskil oli mingi alternatiiv ka GoPro-le ja Contour-ile, aga nüüd enam ei leia. Tegi päris head pilti ja sai kruttida nii, et fps on 60 (minuarust teistel pole seda). Pilt oli ka konkurentidest parem.
Miskine suur pepu on ekraanil ainult
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
justcraizy kirjutas:Junzu kirjutas:http://vimeo.com/5963836
See video sai tehtud minu mälu järgi countour-iga (ärme sõidutehnikat hakka lahkama hetkel siin, sõitsin aind 3nda käiguga tasakesi
Miskine suur pepu on ekraanil ainult
Suur?
Ju siis kaamera moonutab....
Junzu kirjutas:Suur?
![]()
Ju siis kaamera moonutab....
Ärand solvu
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Kas sellel kaameral makro võimalust pole? Moonutaks äkki vähem, ei tekiks tarbetuid vaidlusi ja arusaamatusi p..se suursusest jne.
http://www.krracing.ee/
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 377 korda
- Kontakt:
kes vana asja meelde tuletab, sellel silm peast välja, kuid mida see makro siia annaks tuleks veelgi suurem perse ju
selleks, et moonutusi ei oleks, tuleks kaugemalt filmida, kogu lugu. ehk siis see kaamera peaks olema mitu meetrit persest eemal, mis tehniliselt ei ole enam võimalik muidugi...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.