Tehnoülevaatus
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Tehnoülevaatus
Mida siis kõike kontrollitakse tehnoülevaatuses. Hetkel puudub mul parem peegel, kas ainult vasaku peegliga on mõtet ülevaatusele minna? Samas kas ka väljalaskegaase ka kontrollitakse? 2-taktilistel on nendega suht halvasti.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
endal tartus sama lugu:Ddavidsoniharald kirjutas:Soovitan minna Jürisse ülevaatuspunkti. Sõber käis, vaadati, et ilus tsikkel, mis siis ikka, kirjutame ära:) Ratas oli muidugi tehniliselt korras kah
tulesid vaadati ka..
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Ma vist leidsin Eesti kõige põhjalikuma ülevaatuspunkti... Alpter Tartus, kontrolliti kõik tuled, lasti pidurdada ja katsuti ega esihargis lõtku pole
. Heitegaase ja müra siiski ei kontrollitud 
Tegemist oli samas ratta esimese ülevaatusega Eesti pinnal.
Seda, mida kõike tegelikult ratas omama peab ja mida kontrollida tuleks, saab lugeda Mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavad nõuded. Sellele lisandub paar riiulit eurodirektiive.

Tegemist oli samas ratta esimese ülevaatusega Eesti pinnal.
Seda, mida kõike tegelikult ratas omama peab ja mida kontrollida tuleks, saab lugeda Mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavad nõuded. Sellele lisandub paar riiulit eurodirektiive.
Aivar
westel kirjutas:Väga hea ülevaatuspunkt on minuarust Maardus.
Nimelt Maardu sissesõidul, üle raudtee ja esimene tee vasakule.
Sealt edasi juhatavad juba teatetahvlid. Kontollivad seda mida vaja, mitte ei "vingu" iga asja üle![]()
Soovitan soojalt.
maardu mehed tegid endale uue ülevaatuspunkti jüris .... kalevi kommivabriku taga ...
Palun Ära Solvu
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
selline küsimus, kas kusagil internetist on võimalik oma ratta tehnoülevaatuse kehtivust kontrollida/vaadata?
seda et teh passis on märk tean niigi, pole vaja seda mainida.
tean näiteks et x-tee portaalis on võimalik enda kohta infot vaadata, mis sõidukid on sinu nimel näiteks..
Käisin Sõle tn. ülevaatus punktis, igati rahul: hea ja kiire teenindus, vaatas tulesi, pidureid, keskhargi peal ka esiratast ja amorte. tuli välja et kontrollija ise kah tsiklimees

seda et teh passis on märk tean niigi, pole vaja seda mainida.

Käisin Sõle tn. ülevaatus punktis, igati rahul: hea ja kiire teenindus, vaatas tulesi, pidureid, keskhargi peal ka esiratast ja amorte. tuli välja et kontrollija ise kah tsiklimees

Lubade probleem..
Kas ülevaatusel on kohustuslikuks elemendiks juhilubade kontrollimine?
Soovin saada täismõõdus lube, esimene vaba eksamiaeg ARK-is on juunis. Tsikkel on olemas (üsna tore oleks enda rattaga eksamit sooritada), kuid sellel lõpeb mais ülevaatus.
Oskab keegi äkki öelda sedagi, kas eksamit peab sooritama elukohajärgses ARK-is (kui selline asi olemas on, üldse
) või saab seda teha ükskõik, millises ARK-i büroos; eeldan, et Raplas on eksamijärjekorrad lühemad kui Tallinnas.
Tänud!
Soovin saada täismõõdus lube, esimene vaba eksamiaeg ARK-is on juunis. Tsikkel on olemas (üsna tore oleks enda rattaga eksamit sooritada), kuid sellel lõpeb mais ülevaatus.
Oskab keegi äkki öelda sedagi, kas eksamit peab sooritama elukohajärgses ARK-is (kui selline asi olemas on, üldse

Tänud!
-
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Mulle ütles hambaarst kah kaks kuud tagsi, kui hammaste parandamise lõpetas, et ma kolme kuu pärast igaksjuhuks ülevaatusele läheks, et kas kroonid on ilusti püsima jäänud.t6nis kirjutas:ee mul on 500 km läbi sõidetud. üteldi ostes et siis kebi ülevaatusele!
Soovitage palun head tehnoülevaatuse kohta Haapsalus või seal lähedal.
Selle teema ülevaatsue point on see et kontrollitakse su ratas et kas sa sellega võid teedel sõita, kui jh lüüakse tempel ja politsei onu ei saa selle kallal vinguda.
Kuna aga roller arvel ei ole ei pea sa taga ka ülevaatusel käima. Pigem sa mõtted ikka hooldust kust vahetatakse õlid ära jne.
Kui sa aga ise ei mõista kas sa siis oled ikka piisavalt vana et rolleriga sõita?
Kuna aga roller arvel ei ole ei pea sa taga ka ülevaatusel käima. Pigem sa mõtted ikka hooldust kust vahetatakse õlid ära jne.
Kui sa aga ise ei mõista kas sa siis oled ikka piisavalt vana et rolleriga sõita?

-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
Haapsalu (Taebla) ülevaatuspunkti asukoha võid kohe ära unustada ja minna heaga ülevaatusele ükskõik kuhu, ise olen autoga käinud (kui Haapsalus elasin) ntx Koongas Pärnumaal. Närvikulu väiksem...oldmoped kirjutas:Soovitage palun head tehnoülevaatuse kohta Haapsalus või seal lähedal.
Mootorrattaga pole kuskil probleeme olnud, kui on puhas, korralik, komplektne (tuled küljes) tsikkel, siis on ainult vormistamise küsimus...
korda korda, keegi pole vanust küsinud...scryth kirjutas:t6nis kirjutas:tegelikult ma juba suht pahane, et ma ei suuda Saaremaal hoolduskohta leida ja seepärast postitan igasse vähegi võimalikku teemasse(peaaegu ise märkamatagi) küsimuse selle kohta.
![]()
![]()
Ehk siis... kordame küsimust... kui vana sa oled?!?!?

14
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.